Forskningsbibliotekernes tidsskrift relanceres

10-01-2014 af Anette Lerche
Danmarks Forskningsbiblioteksforenings tidsskrift REVY har fået nyt layout og et ændret redaktionelt indhold.
Omdrejningspunktet er stadig at formidle relevante artikler til Danmarks Forskningsbiblioteksforenings medlemmer. 
Alligevel vil der blive nye oplevelser for REVY’s læsere lover deres ny redaktør Christian Lauersen, der afløser tidligere redaktør René Steffensen, direktør på CBS. Christian Lauersen er førstebibliotekar og souschef ved Københavns Universitetsbibliotek Syd, Det Kongelige Bibliotek
- Vi vil i hvert nummer have et mere personligt stof i form af et større interview med fokus på den personlige historie omkring faget eller et jobskifte, forklarer han.

Et andet nyt tiltag bliver en fast tilbagevendende artikel: »Min arbejdsuge«, hvor man får lov til at se en kollega over skulderen. Samtidig vil der være et styrket internationalt fokus og lidt mere for dem, der er interesseret i teknik og systemer. Alt sammen i et nyt layout.

- Vi er stadig afhængige af, at folk kommer med historier til os, og vi er ved at udarbejde nye retningslinjer til bidragsyderne, så vi er sikre på, at historierne bliver godt fortalt, siger Christian Lauersen. 

Med i redaktionsgruppen er også Lotte Thing Rasmussen, forskningsbibliotekar, Syddansk Universitetsbibliotek, Anders Bonatto Fisker, informationsspecialist, Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek, samt Mikael Elbæk, projektkonsulent på DTU Bibliotek.
REVY udkommer fire gange årligt. Første udgave er på vej til læserne med posten, men kan allerede nu læses som webmagasin

Skriv en kommentar