Tak for jeres svar

28-01-2014 af Sabrine Mønsted
Vi har spurgt jer, hvad I syntes om Nyhedsbrev om ledelse. Tak for jeres svar, der tyder på generel tilfredshed og ønsker om artikler med brugbare værktøjer og om tendenser inden for ledelse.

65 procent af dem, der får Nyhedsbrev om ledelse, svarer ja til, at de stort set altid læser det. 33 procent svarer »hvis der er noget, der fanger min interesse« og kun to procent svarer »nej aldrig«. 

Vi spurgte også ind til, hvad der kunne gøre nyhedsbrevet bedre? 

Her kom mange gode kommentarer. Overordnet var der tilfredshed med det nuværende indhold og niveauet. Flere pegede på, at det var rart med en oversigt over arrangementer og nye bøger om ledelse. At det var hurtigt at orientere sig i, og at lederstafetten – der er et interview med en leder - var en god måde at få præsenteret eventuelle nye ledere på, hvilket også gerne måtte være mellemledere.

En ønskede større fokus på ledelse på bibliotekerne: »Hvis det skal have berettigelse, så skal det forholde sig mere specifikt til vilkårene for ledelse på bibliotekerne i disse år.« 

En anden ønskede ideer og erfaringer fra kolleger om, »hvordan man bliver en bedre leder, hvad gør man, når man laver fejl, strategier for udvikling, kompetencer, osv.« 

Vi takker for alle jeres input og arbejder fortsat med at lave et Nyhedsbrev om ledelse, som er fagligt relevant for jer som ledere.

Med venlig hilsen RedaktionenSkriv en kommentar