Bibliotekarforbundets bestyrelse har valgt næstformand og forretningsudvalg

27-01-2015 af Anette Lerche
Bibliotekarforbundets nyvalgte bestyrelse for 2015 og 2016 har konstitueret sig på sit første bestyrelsesmøde. Ny næstformand er Jette Fugl.

Da Bibliotekarforbundets bestyrelse mødtes den 22. og 23. januar var den første opgave at konstituere sig. Der skulle blandt andet udpeges en næstformand og et forretningsudvalg. Mens valget af formanden allerede var afgjort af medlemmerne ved formandsvalget i november, hvor flertallet af medlemmerne i et meget tæt valg pegede på Tine Jørgensen.

Som næstformand i Bibliotekarforbundet valgte bestyrelsen Jette Fugl, der er ansat ved Det Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultetsbibliotek, under KUBIS, der fik 639 stemmer ved valget til hovedbestyrelsen. I Bibliotekarforbundets forretningsudvalg sidder i perioden for 2015 og 2016 udover formand Tine Jørgensen og næstformand Jette Fugl desuden Pia Olsson, der er ansat på Nørrebro Bibliotek og Peter Brandsborg, der er ansat på Vesthimmerlands Biblioteker. Pia Olsson fik 688 stemmer til bestyrelsesvalget, mens Peter Brandsborg fik 448 stemmer.

Du kan se hele bestyrelsen her.

Kommentarer (1)

28. januar 2015 kl. 18:59
Det ville være rart hvis det klart fremgik hvor de enkelte medlemmer af bestyrelsen er ansat.

Skriv en kommentar