Ny bog om Competitive Intelligence

20-05-2015 af Anette Lerche
Med bogen Competitive Intelligence for Information Professionals har de to svenske informationsspecialister Charlotte Håkansson og Margareta Nelke sat fokus på de konkurrencemæssige fordele, der opnås, når informationsspecialister er proaktive og opsøgende.
Overvågning af konkurrenter, nye tendenser og trends. Det er ikke ny viden, at det er centrale opgaver for informationsspecialister i mange private virksomheder. Men informationsspecialister skal i højere grad se deres arbejde som essentielt for virksomhedernes konkurrenceevne. Med bogen Competitive Intelligence for Information Professionals, vil de to forfattere, Charlotte Håkansson og Margareta Nelke derfor gøre opmærksom på, at informationsspecialister kan tage en endnu mere aktiv rolle og arbejde meget mere strategisk med området.

De to forfatter kalder Competitive intelligence for et nyt område for informationsspecialister, og har bygget deres bog op med guides til, hvordan informationsspecialister kan arbejde mere strategisk og krydret det med eksempler fra forfatternes eget arbejde med Competitive Intelligence.

Competitive Intelligence for Information Professionals er udgivet i 2015, Chandos Publishing/Elsevier.


Kommentarer (1)

22. maj 2015 kl. 13:19
Tja, noget må vi jo gribe til når alle vores jobs bliver overtaget af andre faggrupper.

Skriv en kommentar