Bliv klogere på dit fag og få nye input

27-01-2016 af Sabrine Mønsted

Få indblik i den seneste forskning om formidling af kultur, digital læsning og bibliotekernes rolle for byudvikling. Bibliotekarforbundet inviterer til en række forelæsninger i samarbejde med Det Informationsvidenskabelige Akademi.

TORSDAGSUNIVERSITETET 2016 er en mulighed for at dykke ned i udviklingstendenser og få ny viden. Det er forskere fra Det Informationsvidenskabelige Akademi, der deler ud af deres viden til Bibliotekarforbundets medlemmer og andre interesserede.

Programmet løber over fem torsdage klokken 16-19 i København. Første gang er den 10. marts, hvor lektor Casper Hvenegaard Rasmussen fortæller om fordele og ulemper ved forskellige formidlingsstrategier, som kulturinstitutioner kan bruge.

Lektor Carl Gustav Johannsen vil med udgangspunkt i sin seneste bog Library User Metaphors and Services diskutere, hvordan bibliotekerne, bibliotekarerne og professionen ser på brugerne. Fordi en forkert opfattelse af brugerne kan betyde, at man ikke når dem med sit budskab.

Se hele programmet på bf.dk/torsdagsuni, hvor du kan tilmelde dig alle foredragene på TORSDAGSUNIVERSITETET med rabat eller plukke ud efter interesse.

TORSDAGSUNIVERSITETET 2016 kommer også til Vejle den 28. april, hvor du på én konferencedag får tre aktuelle foredrag. Se programmet på bf.dk/torsdagsunikompakt.