Fond haves – projekter søges

16-06-2016 af Anette Lerche
Edvard Pedersens biblioteksfond opfordrer relevante biblioteksprojekter, der enten støtter sociale formål og integration eller samarbejde mellem skoler og biblioteker til at søge midler hos fonden.
 »Edvard Pedersens Biblioteksfond er i den lykkelige situation, at den igen har relativt mange penge til uddeling. Samtidig er vi i den ulykkelige situation, at der, tilsyneladende, ikke er nogen, der ved det.«

Sådan beskriver formand for Edvard Pedersens Biblioteksfond og bibliotekschef i Esbjerg Annette Brøchner Lindgaard status i fonden.

- Vi har derfor besluttet at melde ud, at vi har to indsatsområder, der prioriteres højt og med større beløb det vil sige for eksempel 100.000 eller 200.000 kroner, hvis projekterne er gode nok. Indsatsområderne bliver i den kommende tid biblioteksprojekter, der støtter samarbejder mellem skoler og biblioteker samt projekter der støtter sociale formål og integration, siger hun.

Fonden har ansøgningsfrist næste gang den 1. november, så der er god tid til at arbejde med projektbeskrivelserne, og alle med tilknytning til biblioteksvæsenet eller som arbejder med projekter, der kan have betydning for biblioteksvæsenet kan søge.

Læs mere om fonden og de projekter, den tidligere har støttet på her.