2017

 
22.12.2017
Gyldendal igen med i eReolen

Den nye aftale om eReolen betyder, at bibliotekerne igen kan udlåne Gyldendals ebøger. Aftalen træder i kraft 1. januar 2018.

Skriv en kommentar

22.12.2017
Kulturministeriet har opsagt sin aftale med DBC
Kulturministeriet ønsker at afvikle sit medejerskab til DBC. Den nuværende model giver nemlig ikke optimale muligheder for løbende at afprøve, om opgaven løses bedst muligt, skriver ministeriet på sin hjemmeside.
Skriv en kommentar

14.12.2017
Stigning i episoder med hærværk og konflikter på bibliotekerne
Der er sket en stigning i antallet af episoder med uro og konflikter på bibliotekerne. Det viser en rundspørge blandt forbundets tillidsrepræsentanter. BF’s formand Tine Segel mener, at der skal mere opmærksom omkring problematikken.
Skriv en kommentar

12.12.2017
Aalborg Universitetsbibliotek og Det Kgl. Bibliotek indgår samarbejde

Aalborg Universitetsbibliotek (AUB) og Det Kgl. Bibliotek (KB) har indgået en rammeaftale for et samarbejde med fokus på fælles licenser og bibliotekssystem. Udmeldingen fra ledelsen er, at aftalen ikke vil betyde afskedigelser. 

Skriv en kommentar

11.12.2017
Gladsaxe Bibliotekerne vinder Formidlingsprisen 2017

En litteraturlegeplads der sætter børnelitteraturen i spil på en ny måde. Sådan lød begrundelsen blandt andet fra kulturminister Mette Bock, da hun tildelte Gladsaxe Bibliotekerne årets formidlingspris den 11. december.

Skriv en kommentar

08.12.2017
Lovændring betyder biblioteksafgift til e-bøger og netlydbøger
Første januar 2018 træder en ny lov og bekendtgørelse i kraft, der gør Danmark til det første land i verden, der udbetaler biblioteksafgift til forfattere og illustratorer af e-bøger og netlydbøger.
Bibliotekslovgivning og e-boeger og Kulturpolitik
Skriv en kommentar

05.12.2017
Strategi for europæiske forskningsbiblioteker
LIBER’s strategi de næste fire år har stort fokus på digital service. Fremtiden er »åbne data«, hvilket kræver udvikling af bibliotekernes infrastruktur og nye kompetencer hos medarbejderne, lyder det fra LIBER.
Skriv en kommentar

05.12.2017
Ny undersøgelse viser ringere læseevner hos danske børn

10-årige danske børns læseevner er gået tilbage, siden de sidst blev målt 2011. Det viser den internationale PIRLS- læseundersøgelse.

Skriv en kommentar

29.11.2017
Ny viden om bibliotekers arbejde med ensomme ældre

Ensomhed kan få negative konsekvenser for ens sundhed og livskvalitet. Tænketanken Fremtidens Biblioteker har i et samarbejde med fire biblioteker set på, hvordan biblioteket kan bryde ældres ensomhed. Den nye viden er nu samlet i en håndbog.

Skriv en kommentar

24.11.2017
Villads fra Valby fik børnenes stemmer
Alle stemmer er talt op og Villads fra Valby vandt overbevisende Børnevalget 2017 med 4.260 personlige stemmer – måske hjulpet på vej af valgsproget »Ja til slik«.  
Skriv en kommentar

24.11.2017
Mål kun – hvis du vil bruge resultatet

Hvis du ikke bruger trivselsmålinger aktivt, får de den modsatte effekt, skriver erhvervspsykolog Morten Jack i en artikel på Lederweb.dk.

Skriv en kommentar

23.11.2017
Konstante forandringer skaber kyniske medarbejdere
Et casestudie fra RUC viser, at ansatte i kommunerne bliver immune og apatiske, når der er konstante forandringer i organisationen, skriver nyhedsmediet DenOffentlige.dk.
Skriv en kommentar

15.11.2017
BF-sag om afskedigelse af arbejdsmiljørepræsentant skal for Højesteret
En principiel sag om beskyttelse af arbejdsmiljørepræsentanter i det private skal for Højesteret den 21. november. Det er Carlsberg og Dansk Industri, der har appelleret sagen efter at have tabt i Østre Landsret. 

Skriv en kommentar

15.11.2017
Litteratursiden har fået nyt design
Den 10. november fik Litteratursiden nyt design. Sitet er blevet mere intuitivt og brugervenligt, og bygger nu på DDB’s CMS, så bibliotekerne lettere kan integrere Litteratursidens indhold på egne hjemmesider.
Skriv en kommentar

13.11.2017
IVA skifter navn til Institut for Informationsstudier
Det Informationsvidenskabelige Akademi skifter 1. december 2017 navn til Institut for Informationsstudier. 
- Navnet skal signalere, at vi er et bredere studie end informationsvidenskab og fjerne forvirringen ved, at vi ikke hedder institut som andre fag på Københavns Universitet, siger institutleder Jens-Erik Mai om navneskiftet.
Skriv en kommentar

08.11.2017
Arbejdsklimaet i Høje-Taastrup er forbedret
Et betændt arbejdsklima og mistillid til ledelsen på Høje-Taastrup Kommunes biblioteker førte i foråret 2017 til et undersøgelsespåbud fra Arbejdstilsynet. I sommer stoppede bibliotekschefen, og i dag er der ikke længere nogen, der har ondt i maven af at komme på arbejde, fortæller tillidsrepræsentant Stine Vangdrup.

Skriv en kommentar

01.11.2017
Fang fortællingen i hele Danmark

Hvordan kan bibliotekerne udvikle formidling til børn? Det skal projektet Fang Fortællingen være med til at besvare. Ti biblioteker har skabt fysiske udstillinger til ti litterære værker, der skal på turné i hele landet.

Skriv en kommentar

30.10.2017
Vi bygger ikke biblioteker for at opbevare bøger
Også i Norge debatteres det, hvad der skal ske på bibliotekerne. Formand for den norske Biblioteksforening Mariann Schjeide skriver i et indlæg, at mange brugere ikke kommer på biblioteket for at låne bøger – og det er heller ikke vigtigt.
Skriv en kommentar

25.10.2017
Storbritanniens nationale bibliotekssystem smuldrer
»Det er rent held om dit lokale bibliotek er en biblioteksservice eller reelt består af frivillige, der passer på en håndfuld donerede bøger«, skriver Laura Swaffield fra the Library Campaign i et indlæg i avisen The Guardian, 19. oktober.
Skriv en kommentar

10.10.2017
Danskernes opfattelse af nyheder og aktualitet skal undersøges

Slots- og Kulturstyrelsen vil belyse, hvordan forskellige befolkningsgrupper i Danmark opfatter nyheder, og hvad der er aktuelt stof for dem.

Skriv en kommentar

07.10.2017
Cepos i Berlingske: Afskaf biblioteksloven

Der er ikke længere brug for en bibliotekslov. Det er budskabet fra Cepos' forskningschef Henrik Christoffersen i en artikel i Berlingske i dag. Han efterlyser en diskussion af bibliotekernes public-service funktion.

Skriv en kommentar

06.10.2017
Cepos-debat om bibliotekernes fremtid

Den liberale tænketank Cepos inviterede tirsdag den 4. oktober til et møde om bibliotekernes fremtid. Det kom til at handle om de nedadgående udlånskurver i bibliotekerne, bibliotekernes mange tilbud og en efterlysning af en klar strategi for fremtidens biblioteker.

Skriv en kommentar

02.10.2017
KL undersøger omfanget af oplæsning på bibliotekerne

Skal forfatterne have betaling, når der læses højt af deres værker på bibliotekerne? Umiddelbart mener KL nej, men undersøger dog bibliotekernes aktiviteter på området.

Skriv en kommentar

25.09.2017
#dkbib: National kampagne skal huske danskerne på alt det, biblioteket kan

En fælles bibliotekskampagne i uge 41 skal sætte bibliotekerne på dagsordenen, når alle deltagende biblioteker tager fat i det samme tema. I år er temaet demokrati, hvor bibliotekerne inviterer folk til at definere, hvad demokrati betyder for dem.

Skriv en kommentar

21.09.2017
Tag det digitale bibliotek lige så seriøst som det fysiske

Det digitale bibliotek kræver lige så mange ressourcer og tid som det fysiske, siger Pernille Schaltz, bibliotekschef i Herning, der lancerede et virtuelt bibliotek i juni. Ambitionen er, at 99,9 procent af borgerne skal kende bibliotekets digitale tilbud.  

Skriv en kommentar

19.09.2017
Børn synes, læsning er vigtigt – men læser lidt mindre
Ny rapport giver aktuelt billede af børns læse- og medievaner: Børn vil gerne læse, men der er sket et fald i, hvor ofte børn læser i fritiden, og rigtig mange børn kommer aldrig på folkebiblioteket.
Skriv en kommentar

14.09.2017
Medborgercenter erstatter bibliotek
På Frederiksberg åbner kommunens første medborgercenter. Det hører organisatorisk under biblioteket og skal være drivkraft for kultur og samskabelse i lokalområdet og samle bøger, aktiviteter og kultur under samme tag. Der er dog ingen bibliotekarer ansat.
Skriv en kommentar

13.09.2017
Er danske biblioteker forud for deres tid?

Trods budgetreduktioner har danske biblioteker formået at genskabe troen på fremtiden. Men samtidig er udlånstallene faldet mere end i de øvrige nordiske lande. Er bibliotekerne gået for radikalt til værks, spørger Elsebeth Tank fra etank.nu i en kommende bog.

Skriv en kommentar

07.09.2017
Fortjener I årets formidlingspris?
For tredje og sidste år er der 50.000 kroner på højkant til det bibliotek, der har leveret en særlig formidlingsindsats i årets løb. Sidste frist for indstillinger til prisen er 25. september.
Formidling og Priser
Skriv en kommentar

07.09.2017
Kulturen prioriteres til næste år - måske
Finansloven i år er blottet for kulturpolitik, erkender kulturminister Mette Bock (LA) i netavisen Altinget.  Hun maner til tålmodighed og kalder det en bevidst prioritering, at der i år ikke sker det store på kulturområdet.
Skriv en kommentar

01.09.2017
Kulturminsteren vil tale om digital kulturarv

Gyldendals beslutning om at lukke Den Store Danske, har fået kulturminister Mette Bock til at indkalde til møde om den digitale kulturarv.

Skriv en kommentar

28.08.2017
Ny undersøgelse: Kvindelige ledere føler, at de skal være bedre end mandlige kollegaer

38 procent af kvindelige ledere har »ofte« eller »sommetider« følt eller oplevet, at de skulle præstere bedre end deres mandlige lederkollegaer, fordi de var kvinder, skriver interesseorganisationen Lederne om ny undersøgelse. 

Skriv en kommentar

03.08.2017
Millionstøtte skal skabe nytænkende børnekultur

Med knap to millioner kroner fra Nordea-fonden skal ti børnebiblioteker skabe litterære udstillinger, der efterfølgende skal på turné i hele landet.

Skriv en kommentar

03.08.2017
Fald i ansøgertallet til IVA

De humanistiske uddannelser har oplevet et fald i ansøgertallet på 16,3 procent i forhold til 2016. Også IVA kan mærke nedgangen.

Skriv en kommentar

14.07.2017
”Ingen anden kulturinstitution i Danmark kan bare tilnærmelsesvis matche det besøgstal”
Biblioteket som fysisk fristed er blevet guld værd. 76 procent af danskerne svarer i en undersøgelse, at en af bibliotekets vigtigste opgaver er at være et fysisk læse- og oplysningssted.
Bibliotekarrollen og Biblioteksservice
Skriv en kommentar

26.06.2017
Lederen sætter feriereglerne

Væksthus for Ledelse kommer med fem gode råd til at sikre, at ferien bliver brugt til at lade op i for både ledere og medarbejdere.

Skriv en kommentar

21.06.2017
Forfatternes formand ønsker betaling for oplæsning

Skal oplæsning på bibliotekerne koste penge? I første omgang var forfatterne i tvivl, men nu bakker deres formand op om Forfatternes Forvaltningsselskabs krav om betaling.

Skriv en kommentar

21.06.2017
Kommer digital dannelse af sig selv, eller har borgerne brug for hjælp?

Det spørgsmål delte panelet til en debat om digital dannelse på Folkemødet.

Skriv en kommentar

16.06.2017
Undersøgelsespåbud fra Arbejdstilsynet
Arbejdstilsynet har udstedt et undersøgelsespåbud på Hovedbiblioteket i Høje-Taastrup Kommune på grund af mistanke om arbejdsmiljøproblemer. BF følger sagen og støtter de berørte medarbejdere.
Skriv en kommentar

14.06.2017
Vær klar på teknologiens konsekvenser
- Vi skal forstå teknologierne og deres konsekvenser, så vi som bibliotekarer og informationsspecialister kan understøtte brugerne i takt med, at verden ændrer sig, sagde den amerikanske bibliotekar Jason Griffey til en sal fuld af BF-medlemmer den 9. juni på IVA.
Skriv en kommentar

12.06.2017
Krænker bibliotekerne ophavsretten?

Er det en krænkelse, hvis der – uden tilladelse og betaling – læses op af en forfatters værk på et bibliotek? 

Skriv en kommentar

07.06.2017
IVA får ny institutleder

Fra den 1. september er det professor Jens-Erik Mai, der sætter sig i spidsen for det Informationsvidenskabelige Akademi på KU som ny institutleder. Han tager over efter Per Hasle, der har været rektor og siden institutleder af IVA siden 2008.

Skriv en kommentar

30.05.2017
Værktøj finder huller i gymnasieelevers digitale kompetencer

Den Digitale Radar er et nyt værktøj, der kan give bibliotekarer, lærere og eleverne selv et overblik over, hvilke informationskompetencer de mangler.  

Skriv en kommentar

30.05.2017
Masterclass: Teknologier alle bibliotekarer skal kende

Mød den amerikanske bibliotekar og technologist Jason Griffey i en masterclass, arrangeret af BF og afholdt i samarbejde med IVA.

Skriv en kommentar

30.05.2017
Café har givet Tårnby Hovedbibliotek flere besøgende

En ny café har givet Tårnby Hovedbibliotek ekstra mange besøgende. Bibliotekschef Jens Lauridsen fortæller om tankerne bag caféen og sin håndtering af kritikken fra de brugere, der savner deres rolige bibliotek. 

Skriv en kommentar

17.05.2017
Blixenprisen til årets formidler uddeles på fredag

Blixenprisen hylder den danske litteratur. Som noget nyt i 2017 har litteraturformidlerne også fået deres egen pris. 

Skriv en kommentar

10.05.2017
40 millioner til algoritmeforskning

København bliver centrum for international forskning i algoritmer. Målet er at gøre vores søgninger mere relevante, pålidelige og hurtigere. 

Skriv en kommentar

10.05.2017
Nyt CMS-design, forbedret app og lovede bogforsider

Danskernes Digitale Bibliotek gav en status på, hvilke digitale forbedringer der er på vej, til den årlige strategidag.

Skriv en kommentar

05.05.2017
Endnu et forskningsbibliotek på vej mod Det Kgl. Bibliotek

Aalborg Universitet har indledt forhandlinger om en samarbejdsaftale med Det Kgl. Bibliotek vedrørende biblioteksservice. Tillidsrepræsentant Anna Marie Svenstrup stoler på, at ledelsen vil inddrage medarbejderne som lovet. 

Skriv en kommentar

03.05.2017
Hvem kontrollerer algoritmerne?

Et britisk forskerhold efterlyser en uafhængig instans, der skal sikre vores rettigheder, når algoritmer i en nær fremtid tager afgørende beslutninger, der påvirker vores liv.

Skriv en kommentar

27.04.2017
Kvinfos nye direktør vil redde biblioteket

Henriette Laursen er nyudnævnt direktør i Kvinfo, og hun mener, at der ikke er nogen rationaliseringsgevinst i at lukke Kvinfos bibliotek og overdrage opgaven til Det Kgl. Bibliotek.

Skriv en kommentar

27.04.2017
Bedre kulturoplevelser til de mindste

Kulturministeriet har afsat tre millioner til at sætte ni projekter i gang, som skal hjælpe de mindste til bedre kulturoplevelser.

Af Katinka Jensen (erhvervspraktikant)
Skriv en kommentar

26.04.2017
Forskningsbibliotekerne har ikke formået at profilere sig

»Ærgerlig« kalder forsker på SDU Tove Faber Frandsen udviklingen med sammenlægninger af flere forskningsbiblioteker. De har ikke formået at slå deres værd fast over for moderinstitutionerne, mener hun.  

Skriv en kommentar

20.04.2017
Temadag om de nye katalogiseringsregler - RDA

Faggruppen META arrangerer den 8. juni en temadag om de nye internationale katalogiseringsregler, Resource Description and Access (RDA). 

Skriv en kommentar

30.03.2017
Kvinfo’s biblioteksopgaver flyttes til Det Kgl. Bibliotek
Kulturministeren har meldt ud, at hun vil lægge Kvinfo’s bibliotek ind under Det Kgl. Bibliotek fra 1. januar 2018. Meget dårlig ide, mener flere, fordi Kvinfo’s aktiviteter hænger uløseligt sammen med bibliotekets samling og viden.
Biblioteksbetjening og Kulturpolitik
Skriv en kommentar

29.03.2017
Handelsskoleelever og lærere kæmper for deres bibliotekar

Både lærere og elever på Roskilde Handelsskole håber på at få overbevist ledelsen om, at det er dårlig ide at spare bibliotekaren og biblioteket væk.

Skriv en kommentar

27.03.2017
Vær bevidst om din lederfortælling

Brug din lederfortælling som kompas i din ledelse, skriver Helle Bro, direktør for BRO Kommunikation, i et blogindlæg.

Skriv en kommentar

27.03.2017
Kvinder, højtuddannede og ældre læser mest

Uddannelse, alder og køn har stor indflydelse på, hvor meget vi læser, viser ny rapport fra kulturministerens Bog- og Litteraturpanel.                           

Skriv en kommentar

24.03.2017
Kan man træne sig til at mestre modgang?

Ja, mener psykolog Eva Hertz, der i sin bog Robust – lær at mestre modgang beskriver de faktorer, som gør os bedre i stand til at håndtere de hårde ting, vi oplever gennem livet. Mød hende på et morgenmøde for ledere.

Skriv en kommentar

22.03.2017
Handelsskoleelever protesterer mod bibliotekarfyring

På Roskilde Handelsskole er eleverne utilfredse med, at skolens ledelse har opsagt skolens bibliotekar. De mener, at det vil forringe undervisningen og deres opgaver.

Skriv en kommentar

21.03.2017
Handelsskoleelever protesterer mod bibliotekarfyring
På Roskilde Handelsskole er eleverne utilfredse med, at skolens ledelse har opsagt skolens bibliotekar. De mener, at det vil forringe undervisningen og deres opgaver.
Skriv en kommentar

20.03.2017
Statsgruppens bestyrelse genvalgt
Statsgruppen i Bibliotekarforbundet genvalgte bestyrelsen på sin generalforsamling lørdag den 18. marts og vedtog den kommende periodes arbejdsprogram.
Skriv en kommentar

15.03.2017
Medarbejdere på AU Library kritiske over for fusion med KB

Medarbejdere på AU Library er bekymrede for, at den skræddersyede service og udviklingen af nye services i samarbejde med de fagfaglige miljøer på universitetet kommer under pres ved en fusion med KB.

Skriv en kommentar

03.03.2017
Der arbejdes for højere brugertilfredshed med det Fælles Bibliotekssystem
Det Fælles Bibliotekssystems styregruppe og KOMBIT har gennemført en brugerundersøgelse for at måle på tilfredsheden med det Fælles Bibliotekssystem. Den giver et godt grundlag for at forbedre løsningen, mener både KOMBIT og styregruppen.
It
Skriv en kommentar

01.03.2017
Vi skal finde nye måder at skabe tryghed på

Ny analyse fra Cevea sætter tal på, hvor mange danskere der er i såkaldte atypiske stillinger – betegnet som job med et lille timetal eller afgrænsede perioder som vikariater, projektstillinger og freelanceopgaver. I alt er tallet på 517.000 danskere, hvoraf cirka 25 procent (140.000) ville foretrække en fast stilling. 

Skriv en kommentar

24.02.2017
Fusion mellem AU Library og KB på tegnebrættet

Aarhus Universitetsbibliotek står sandsynligvis over for en fusion med KB. Beslutningen skal tages af universitetets bestyrelse i april.

Skriv en kommentar

21.02.2017
Blixenprisen hylder formidlere
Med kampagnen #DuFårMigTilAtLæse og en nystiftet Blixenpris på 30.000 kroner til årets bedste litteraturformidler, er det ikke kun litteraturen, men også dens formidlere, der kommer i fokus til Blixenprisuddelingerne til maj 2017.
Skriv en kommentar

17.02.2017
Er der brug for en ny bibliotekslov?

Lovens brede rammer og gratisprincippet. Det er nogle af argumenterne for at beholde den nuværende bibliotekslov. For stort fokus på materialerne er blandt argumenterne for at ændre den. 

Skriv en kommentar

15.02.2017
Fagbevægelsen vinder sag om betalt frokost

En faglig voldgiftsret har netop fastslået, at den betalte spisepause er en overenskomstmæssig rettighed for de ansatte hos DR. En principiel afgørelse, der har betydning for hele det offentlige område.

Arbejdsmarked og Fagforbund og Overenskomster
Skriv en kommentar

10.02.2017
Ros for formidling af bøger

Prisen for Årets Bogsamling 2016 går til Biblioteket Kulturværftet i Helsingør. Biblioteket og medarbejderne får Danske skønlitterære Forfatteres nystiftede pris på 50.000 kroner, øremærket til indkøb af fysiske bøger.  

Skriv en kommentar

08.02.2017
Privatgruppen vælger ny bestyrelse

På BF’s Privatgruppes generalforsamling lørdag den 4. februar blev der valgt ny bestyrelse.

Skriv en kommentar

06.02.2017
Besparelser på uddannelse rammer bibliotekarer
De seneste to år har nedskæringer på uddannelsesområdet betydet, at lidt over 30 bibliotekarstillinger er blevet nedlagt.
Skriv en kommentar

03.02.2017
Udviklingspuljen er fordelt

13 millioner kroner til projekter i folkebibliotekerne og pædagogiske læringscentre, der skal styrke kulturformidlingen og folkeoplysningen lokalt, er nu blevet fordelt.

Skriv en kommentar

01.02.2017
Uddannelsesloftet justeres

Efter stor offentlig debat og kritik fra blandt andet fagbevægelsen vil forligspartierne i Folketinget nu lempe uddannelsesloftet og gøre det muligt at tage en ny uddannelse på samme eller lavere niveau efter seks år.

Skriv en kommentar

01.02.2017
Det tager tid at komme ind på arbejdsmarkedet

Hvis du som nyuddannet oplever at gå ledig længe, før du får dit første job, er du ikke alene. 13,3 procent af alle nyuddannede fra 2015 gik ledige i mindst seks måneder, viser en analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Skriv en kommentar

31.01.2017
National bibliotekskampagne
»Biblioteket kan mere end de fleste ved. Lad os gå sammen og få det fortalt til hele Danmark«. Under den overskrift inviterer Danmarks Biblioteksforening alle bibliotekerne til at være med i en årlig fælles kampagne.
Danmarks Biblioteksforening og Markedsføring
Skriv en kommentar

30.01.2017
Kritik af teknikken bag Cicero

Ekstra arbejde for medarbejderne og mangel på essentielle funktioner præger nyt bibliotekssystem, skriver it-mediet Version2 om Cicero.

Skriv en kommentar

30.01.2017
For mange klik i det nye bibliotekssystem

Folke- og skolebibliotekernes nye Fælles Bibliotekssystem er stadig ved at blive rullet ud. Men der er for mange klik og for få genvejstaster.

Skriv en kommentar

30.01.2017
Skab nye meningsfulde sammenhænge

Hvad skal lederen af en ny tværfaglig organisering fokusere på for at skabe sammenhæng og mening for medarbejderne? 

Skriv en kommentar

23.01.2017
Tidligere direktør for Det Kongelige Bibliotek er død

Erland Kolding Nielsen, tidligere direktør for Det Kongelige Bibliotek, er efter kort tids sygdom afgået ved døden.

Skriv en kommentar

20.01.2017
BF afslutter Vallensbæksag med forlig
I Vallensbæk blev to bibliotekarer fyret, og BF mente, at der var tale om usaglige afskedigelser. Nu er der indgået forlig.
Skriv en kommentar

16.01.2017
Et blik på bibliotekernes fremtid
Den sidste udgave af magasinet Scandinavian Library Quarterly (2016:4) har bibliotekernes fremtid som tema.
Skriv en kommentar

12.01.2017
Læselystpris skal bekæmpe analfabetisme

At kunne læse og skrive åbner mange døre i livet. Derfor har it-virksomheden Systematic i samarbejde med Next Library stiftet en »Joy of Reading Award«, der skal støtte projekter og initiativer, der hjælper med at bekæmpe analfabetisme. 

Skriv en kommentar

09.01.2017
»Der skal være bred og almen adgang til e-bøger på bibliotekerne«

Kulturminister Mette Bock (LA) håber, at biblioteker og forlag finder en løsning, der sikrer borgerne adgang til e-bøger på bibliotekerne. Ellers vil hun lovgive på området.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar