IVA får ny institutleder

07-06-2017 af Anette Lerche

Fra den 1. september er det professor Jens-Erik Mai, der sætter sig i spidsen for det Informationsvidenskabelige Akademi på KU som ny institutleder. Han tager over efter Per Hasle, der har været rektor og siden institutleder af IVA siden 2008.

Foto IVA

Det var et enigt indstillingsudvalg, der anbefalede dekan Ulf Hedetoft at ansatte Jens-Erik Mai som ny institutleder for IVA. Jens-Erik Mai er kandidat i biblioteks- og informationsvidenskab fra Danmarks Biblioteksskole og ph.d. i Library and Information Science fra University of Texas at Austin. Han har tidligere været ansat på University of Washington og University of Toronto og har siden 2012 været professor på IVA.

Ulf Hedetoft fremhæver Jens–Erik Mais internationale ledererfaringer, hvor han blandt andet har været prodekan på University of Toronto, og hans gode planer for udviklingen af IVA som årsagen til at vælge ham som ny institutleder.

Dekanen takker samtidig den afgående institutleder Per Hasle for hans kompetente og mangeårige indsats som leder af IVA og fremhæver arbejdet med fusionen mellem IVA og KU i 2013.

Se Jens-Erik Mais ansættelsesprofil

Skriv en kommentar