Kan man træne sig til at mestre modgang?

24-03-2017 af Sabrine Mønsted

Ja, mener psykolog Eva Hertz, der i sin bog Robust – lær at mestre modgang beskriver de faktorer, som gør os bedre i stand til at håndtere de hårde ting, vi oplever gennem livet. Mød hende på et morgenmøde for ledere.

Stigende fokus på produktivitet og effektivitet slider mange steder på arbejdsglæden og motivationen, og stressreaktioner er mere og mere almindelige i både offentlige og private virksomheder, oplever Eva Hertz, direktør for Center for Mental Robusthed, der netop har udgivet bogen Robust – lær at mestre modgang.  

- Begrebet robusthed er de seneste år blevet mere og mere brugt og misbrugt, for det handler ikke om, at vi skal kunne klare hvad som helst. Det handler om, at vi alle sammen kan blive mere robuste, hvis vi får mulighed for at træne og styrke de faktorer, der gør os mere modstandsdygtige over for modgang, siger Eva Hertz.

BF inviterer til morgenmøde for ledere den 19. april 2017 kl. 9-11 i Akademikerhuset på Frederiksberg under overskriften: Mental robusthed og robuste organisationer.

Her kan du som leder lære mere om:

  • Hvad er mental robusthed egentlig? Og hvad er en robust organisation?
  • Hvordan kan du som leder understøtte mental robusthed hos medarbejdere?
  • Hvordan passer man på sig selv?

Læs mere: Perspektiv satte i nummer 3, 2016, fokus på begrebet robusthed i temaet: Du er vel robust, Mulle? 
Skriv en kommentar