Årets bogbustræf: livskvalitet i landdistrikterne

02-05-2018 af Sabrine Mønsted
2. juni afholdes årets bogbustræf for alle med interesse i at kvalificere livet i lokalområderne. Det skal blandt andet debatteres, hvilke krav lokalområderne har til fremtidens biblioteksservice.

Kan biblioteket blive det bedste Nemlig.com – dem der leverer kultur, viden og servicetilbud næsten til døren? Og hvordan bidrager bibliotekerne til samskabelse med borgerne, og skaber lokal forankring?

To spørgsmål der skal debatteres af fagfolk fra hele landet den 2. juni i Aalborg, hvor landets bogbusser og fagfolk samles. 

Dagen byder blandt andet på oplæg af Karen Lumholt, forfatter og strategisk rådgiver med fokus på udviklingsprocesser i det decentrale Danmark. 

Der vil være »åbne« busser og rig mulighed for udveksling af gode ideer og erfaringer.

Find program for hele dagen og de praktiske oplysninger her

Bag arrangementet står Aalborg og Brønderslev Bibliotekerne sammen med BF’s faggruppe FilibussenKommentarer (3)

6. maj 2018 kl. 00:24
Jeg elsker min Bogbus - så meget at jeg bliver glad, når jeg er i en helt anden by, og der pludseligt står et Bogbus stoppestedsskilt.
Længe leve Bogbusserne - de kan nemlig noget særligt. De kommer tæt på læseren, og bibliotekarerne er venligere i Bogbussen end inde på Biblioteket - måske fordi de kommer til at kende deres læsere meget bedre. De skaber integration i boligsociale områder, hvor børn derfra får adgang til bøger, de ellers aldrig ville få adgang til, fordi de ikke kommer helt ned på biblioteket, men her kommer biblioteket ud til dem, og det er smart.
15. maj 2018 kl. 22:30
Vi er mange som glæder os til dette års Bogbustræf
5. juli 2018 kl. 11:04
For at præsentere mig ordentligt, er jeg Michael Benson, en privat långiver, jeg giver et minimumslån på € 5.000 eller tilsvarende i andre valutaer til et hvilket som helst beløb af lån med en rente på 3%, det er en økonomisk mulighed for din dør , få din 2018 lån hurtigt. Der er så mange mennesker derude på udkig efter økonomiske muligheder eller hjælp rundt om hjørnet og på steder, og selv da kan de ikke få en, men her er det. Finansieringsmuligheder ved din dør, og derfor har du ikke råd til at gå glip af denne mulighed. Denne service er lavet til mennesker, virksomheder, forretningsmænd og kvinder og tilgængeligheden af ​​det beløb, du ønsker at få mere information. Kontakt os via email: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
Lån ansøgningsskema og returnere det.

Fulde navn .................

Privat telefonnummer ................

Land ..................

Adresse ...............

Stat ...............

År ..............

Du har søgt før eller ej. .............

Lånets størrelse er påkrævet. ..................

Låneperiode ...............

Beskæftigelse .................

Månedlig indkomst .....................

Som anerkendelse af disse oplysninger vil vi sende dig vores aftale med refusionsplanen, og hvis du accepterer Vilkår og Betingelser, kan du få dit lån, når det er godkendt, afhængigt af den sværhedsgrad, uopsættelighed og tillid, vi har for dig.
Jeg venter på dit hurtige svar.

opmærksomt

Micheal Benson

Skriv en kommentar