BF's meningsdannere laver biblioteksblog

25-06-2018 af

BF uddannede i starten af 2018 11 meningsdannere. BF'ere, der brændte for deres fag og havde modet og lysten til at blive en stemme i den offentlige debat. Det er blevet til flere indlæg i dansk presse, og nu også en blog - bloglioteket. 

Foto Heidi Lundsgaard

»I et mediebillede domineret og plaget af historier, der i bedste fald er fejlbehæftede og i værste fald bevidst vinklede, så er det vigtigt, at vi som fagfolk hæver stemmen og træder frem i den offentlige debat.«

Sådan skriver Jan M. Johansen i et indlæg på den blog en række af BF's meningsdannere er gået sammen om at udgive. 

På bloggen vil de skrive om deres syn på biblioteker, give et stærkt modsvar til den kritik, bibliotekerne møder og ikke mindst vise, hvordan bibliotekarer gør en forskel, ændrer liv og hjælper unge som ældre med at blive klogere. 

Læs med på bloglioteket.


Kommentarer (2)

27. juni 2018 kl. 15:29
Det er så godt at vi har fået meningsdannere! Jeg vil læse hver en post og blive inspireret!
5. juli 2018 kl. 11:01
For at præsentere mig ordentligt, er jeg Michael Benson, en privat långiver, jeg giver et minimumslån på € 5.000 eller tilsvarende i andre valutaer til et hvilket som helst beløb af lån med en rente på 3%, det er en økonomisk mulighed for din dør , få din 2018 lån hurtigt. Der er så mange mennesker derude på udkig efter økonomiske muligheder eller hjælp rundt om hjørnet og på steder, og selv da kan de ikke få en, men her er det. Finansieringsmuligheder ved din dør, og derfor har du ikke råd til at gå glip af denne mulighed. Denne service er lavet til mennesker, virksomheder, forretningsmænd og kvinder og tilgængeligheden af ​​det beløb, du ønsker at få mere information. Kontakt os via email: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
Lån ansøgningsskema og returnere det.

Fulde navn .................

Privat telefonnummer ................

Land ..................

Adresse ...............

Stat ...............

År ..............

Du har søgt før eller ej. .............

Lånets størrelse er påkrævet. ..................

Låneperiode ...............

Beskæftigelse .................

Månedlig indkomst .....................

Som anerkendelse af disse oplysninger vil vi sende dig vores aftale med refusionsplanen, og hvis du accepterer Vilkår og Betingelser, kan du få dit lån, når det er godkendt, afhængigt af den sværhedsgrad, uopsættelighed og tillid, vi har for dig.
Jeg venter på dit hurtige svar.

opmærksomt

Micheal Benson

Skriv en kommentar