Nyt netværk for dig som underviser

03-09-2018 af Sabrine Mønsted
Underviser du eller interesserer du dig for læring? Så er BF’s nye netværk måske noget for dig.
- Netværket er god gammeldags faglig erfaringsudveksling, hvor man også kan drøfte emner som: Hvordan laver jeg et godt undervisningsforløb for nye brugere? Eller hvordan formidler jeg bedst og mest effektivt til en bred målgruppe på kort tid? Eller hvad der i øvrigt optager deltagerne i netværket, siger udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i BF Niels Bergmann.

Netværksmøderne starter i oktober 2018 med en professionel facilitator, Jesper Mathisen, der er uddannet Kaospilot & HD(O). Han har blandt andet arbejdet som chefkonsulent i KL med fokus på ledernetværk, projektledelse og faciliteret netværk i Undervisningsministeriet omkring læring og undervisning.

- Vi vil gerne skabe netværk på tværs af sektorerne og arbejdspladser, hvor man kan dele erfaringer, få hjælp til at se med friske øjne på sin egen praksis og blive inspireret til nye måder at gøre tingene på. Og med professionel styring af de første fire møder vil vi sikre, at der bliver skabt nogle gode rammer for netværket, der derefter kan leve videre selv, siger Niels Bergmann.

Netværket er målrettet alle medlemmer af BF, der arbejder med læring og undervisning og løber fra oktober 2018 til april 2019 i første omgang syv gange.

Netværket bliver både oprettet i Jylland og i København.

Deadline for tilmelding er 17. september.

Læs mere og tilmeld dig på: http://bf.dk/BFnetvaerkPaaTvaers


Skriv en kommentar