Akademikerkampagnen

Akademikerkampagnen arbejder på at skabe jobåbninger for akademikere i en række danske virksomheder. Opret din profil på Akademikerbasen, og bliv kontaktet direkte, når der er jobåbninger til dig.

Styrket Akademikerkampagne i 2014 og frem
Akademikerkampagnen fortsætter med forøget styrke fra etferåret 2014, hvor kampagnen besøger en række små og mellemstore virksomheder (SMV´er). Gennem besøgene skaber vi spændende jobåbninger for akademikere, der vil bidrage til vækst og viden i Danmarks SMV´er.

Erfaringer fra de tidligere kampagner viser, at akademikere, der ansættes hos SMV’er, får et job med spændende opgaver, udviklingsmuligheder og en arbejdsdag med stor indflydelse på vækst, strategi og planlægning. Der er derfor et stort potentiale for dig som akademiker i en af de mange spændende SMV´er, der tænker i vækst og udvikling.

Akademikerkampagnen skaber jobåbninger
Mange mindre virksomheder er endnu ikke klar over de kompetencer, akademikere kan byde ind med, når der skal skabes vækst eller løses udviklingsprojekter. Det fortæller Akademikerkampagnens konsulenter virksomhederne, når vi besøger dem. På den måde skaber Akademikerkampagnen nye og spændende jobåbninger til akademikere landet over.

 

Opret din profil på Akademikerbasen og bliv kontaktet direkte
Hvis du vil høre fra Akademikerkampagnen, når der er et job, der matcher dig, skal du hurtigst muligt oprette din profil på Akademikerbasen.dk. Du vil høre fra kampagnesekretariatet eller én af vores samarbejdspartnere (a-kasser, jobcentre, karrierecentre eller andre aktører), når der er en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer – og hvor du kan være det perfekte match til virksomheden.  Det er naturligvis fortsat helt op til dig, om du vil søge på de tilsendte stillingsopslag.

Matchdage og andre events
Akademikerkampagnen planlægger desuden flere utraditionelle og nyskabende events og arrangementer med fokus på jobskabelse for akademikere i små og mellemstore virksomheder. Fælles for alle arrangementerne er det direkte møde med virksomheder og arbejdsgivere, der ønsker at komme i dialog med jobsøgende akademikere. Der vil dog ofte være begrænset antal deltagere og der er tilmelding efter ”først-til-mølle”- princippet.  Med en profil på Akademikerbasen.dk, vil du være en af de første, der inviteres til arrangementerne.

Bibliotekarforbundet er en organisation under Akademikerne (AC) og anbefaler medlemmerne at oprette en profil i Akademikerbasen.

Læs mere om akademikerkampagnen