Læs om løn og hent aktuelle løntabeller
Specielt for tillidsrepræsentanter
BF-Notat
 • Løn på det private område
  For de fleste privatansatte aftales lønnen individuelt i ansættelseskontrakten. En mindre del af forbundets privatansatte medlemmer er omfattet af en overenskomst, det gælder f.eks. de ansatte på DR og DBC as. I så fald fremgår lønforholdene af overenskomsten.

 • Bibliotekarforbundets lønservice gør dig klar til lønforhandlingen
  Får du løn som fortjent? Lønservice for privatansatte er et tilbud, der gør dig klar til den årlige lønforhandling – eller gør det nemmere for dig at vurdere din lønregulering, hvis du ikke har egentlige forhandlinger.

 • Få hvad du er værd - Lønforhandling for privatansatte
  Du sidder til jobsamtalen. Det hele er faktisk gået rigtig godt. Og så spørger de lige pludselig, hvad du vil have i løn.

 • Aktieløn
  Antallet af virksomheder der indfører én eller anden form for aktieaflønning af medarbejderne er stigende.

 • Fleksible lønpakker
  Et lønsystem med "fleksible lønpakker" indebærer, at den enkelte medarbejder har mulighed for at sammensætte sin personlige lønpakke inden for en fastlagt beløbsramme. Ordningen giver mulighed for at udskifte en del af lønnen med udvalgte goder.

Specielt for medlemmer
 • Lønmagasin for privatansatte
  Bibliotekarforbundet udsender hvert år Lønmagasin for Privatansatte til alle privatansatte medlemmer. I magasinet kan du læse om, hvordan du fastsætter dit lønkrav, om lønforhandling, arbejdstid, personalegoder mv. og du kan se udvalgte lønstatistikker fra lønundersøgelsen blandt forbundets privatansatte medlemmer.

BF-Anbefaling
Der findes ikke dokumenter til dette område.