Medlemstilbud: Rabat på billetter til forestillingen TVANG på Teater Katapult i Aarhus

Særtilbud til Bibliotekarforbundets medlemmer: Få medlemsrabat på forestillingen "TVANG – en neoliberal komedie", som spiller på Teater Katapult i Aarhus fra den 23. maj til 31. maj 2017. Køb billetten til kun 130 kr (normalpris 170 kr).

TVANG – en neoliberal komedie, på Teater Katapult i AarhusTVANG er blevet til som produkt af Teater Katapults eget WriterDirector Lab. Forestillingen behandler noget så atypisk som interne værdikonflikter i liberalismen. TVANG kan beskrives som Bergmans ”Scener fra et ægteskab” – på speed. Det er hurtige replikskifter hos det unge smukke par, der lever midt i et opgør om økonomi, værdier og verdenssyn. Dermed er det en forestilling, der sætter spot på både parforhold, værdikonflikter og verdenssyn på den blå fløj.

Om forestillingen:
Forestillingen handler om det unge par, Clair og Roland, som lever den danske drøm. De har købt et hus i den rigtige del af byen. De har begge gode karrierer og høje indtægter. De tager på eksotiske rejser. Deres liv og samliv er på alle ydre parametre succesfuldt. Men alligevel sniger der sig en følelse af tvang ind på Roland, og han bliver i tvivl om, hvor aktiv han har været i at tage de valg, der har ført dem til det liv de lever.

Dramatiker Aleksa Okanovic og resten af holdet bag forestillingen TVANG har undersøgt “den danske drøm”.

Dramatiker: Aleksa Okanovic.

Instruktør: Line Paulsen.

Medvirkende: David Elnebo og Iza Mortag Freund.

Scenograf: Nadia Nabil Korsbæk.

Musik: Iza Mortag Freund.

Forestillingen spiller disse datoer:

  • Tirsdag den 23. til lørdag den 27. maj 2017
  • Tirsdag den 30. og onsdag den 31. maj 2017

Som medlem af Bibliotekarforbundet kan du købe billetter til forestillingen til rabatpris på 130 kr (normalpris 170 kr).

Sådan køber du billetter:

Vælg herefter spilledato og derefter den eller de pladser, du gerne vil have, og læg dem i indkøbskurven. Du kan købe maks. 2 stk. billetter til rabatprisen.


Teater Katapult LogoTEATER KATAPULT
Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
katapult.dk


Bibliotekarforbundet anses kun for formidler af tilbuddet hos Teater Katapult og hæfter ikke for aftalen som part.