Fag og politik

Politik, debat og dialog er vigtige bestanddele af Bibliotekarforbundets organisation. Vores demokratiske opbygning betyder, at medlemmerne er i centrum og driver foreningen fremad.

Gennem forhandlinger og politiske aktiviteter arbejder Bibliotekarforbundet for at forbedre arbejdsvilkårene for sine medlemmer og for at skabe opmærksomhed omkring faget og de kompetencer, som bibliotekarer, informationsspecialister og kulturmedarbejdere sætter i spil på arbejdsmarkedet.

Bibliotekarforbundet markerer sig løbende i den offentlige debat med holdninger til spørgsmål, som har betydning for bibliotekarernes arbejdsvilkår og arbejdsmarked. 


Bliv opdateret

Tilmeld dig Bibliotekarforbundets nyhedsbrev, og bliv opdateret på faglige tendenser, nyheder og spændende arrangementer. Du kan også følge os på facebook.

Tilmeld nyhedsbrev

Pressekontakt

I Bibliotekarforbundets presserum finder du oplysninger om formanden, pressefotos og øvrige kontaktoplysninger.

Presserum

Arrangementer

Meld dig til Bibliotekarforbundets arrangementer via kalenderen, hvor du også kan få et overblik over alle de arrangementer, vi tilbyder.

Kalender

Formanden

Tine Jørgensen står i spidsen for Bibliotekarforbundets hovedbestyrelse.

Mød hende her.

Mød formanden

Referater

Her kan du følge med i hovedbestyrelsens arbejde ved at læse referater fra de møder, hovedbestyrelsen deltager i, én gang om måneden.

Referater