Nyheder


Bibliotekarforbundet leverer nyheder, der er relevante for dig som medlem af forbundet. Derfor lægger vi vægt på en god og bred nyhedsformidling, hvor faget og fagforeningsstof er i centrum. Læs med her på siden.

 
22.05.2017
BF i pressen: Litteraturformidling i centrum på DR2 Dagen
-Litteraturformidling er et spørgsmål om prioritering. Hvad er det, vi vil med læsning i dette land, spurgte BF’s formand Tine Jørgensen retorisk, da hun i anledningen af Blixenprisen drøftede litteratur og formidling på DR2 Dagen.
22.05.2017
Ny dagpengeaftale styrker sikkerhedsnettet for atypisk ansatte
En ny dagpengeaftale er på plads. Den stiller atypisk ansatte mere lige med lønmodtagerne.
17.05.2017
Sammen om mental sundhed

Ny kampagne skal tage hånd om stress og mistrivsel på arbejdspladserne. Det sker med gode råd til, hvordan man som kollega kan hjælpe, hvis man oplever, at nogen mistrives.


16.05.2017
PFA klar med lejeboliger til sine kunder
PFA Pensions kunder kan fra den 10. maj skrive sig op til lejeboliger i de udlejningsejendomme, som PFA-koncernen ejer eller er medejer af.
16.05.2017
Tid til nye arbejdsopgaver?
Hvis du er sulten efter nye arbejdsopgaver eller måske et helt nyt job, kan du booke en karrieresamtale hos BF og få sparring om, hvordan du når dine mål.
11.05.2017
Ny overenskomst for bibliotekarer ansat i DR

Sammen med Dansk Journalistforbund, Dansk Magisterforening, DJØF og IDA har BF indgået forlig med DR om en ny treårig overenskomst fra 1. juni 2017.


03.05.2017
BF’s formand valgt ind i Forbrugerrådets bestyrelse
BF’s formand Tine Jørgensen er valgt ind i Forbrugerrådet Tænks bestyrelse. Hun skal bidrage med viden om digitalisering og de forbrugerpolitiske problemstillinger, som følger med.
02.05.2017
Akademikere glemt i regeringens disruptionråd
Regeringen sætter med disruptionrådet fokus på fremtidens arbejdsmarked, men kan ikke finde plads til en repræsentant fra Akademikerne (AC).
02.05.2017
Få et års gratis medlemskab af Forbrugsforeningen
Er du endnu ikke medlem af Forbrugsforeningen, er det måske nu, du skal slå til. Nye medlemmer får det første års medlemskab helt gratis.
27.04.2017
Lovende udspil om nye dagpengeregler for selvstændige og freelancere
Det er godt nyt, at selvstændige og freelancere ifølge et nyt udspil fra Beskæftigelsesministeriet skal have ret til dagpenge på lige fod med lønmodtagere.