Nyheder


Bibliotekarforbundet leverer nyheder, der er relevante for dig som medlem af forbundet. Derfor lægger vi vægt på en god og bred nyhedsformidling, hvor faget og fagforeningsstof er i centrum. Læs med her på siden.

 
27.02.2017
Deltag i kampagnen "Sikker når du klikker", som skal hjælpe til sikker internetadfærd
Den 7. marts 2017 lancerer BF og Forbrugerrådet Tænk kampagnen Sikker når du klikker. Kampagnen skal klæde danskerne på til at færdes trygt på internettet. BF opfordrer medlemmerne til at deltage i kampagnen, da det vil synliggøre bibliotekernes tilbud og bibliotekarernes faglighed.
20.02.2017
PFA til kamp mod modregning af ressourceydelse
BF’s pensionsselskab PFA er blandt de selskaber, som gør oprør mod, at det offentlige kan modregne syges private forsikringer i den offentlige ydelse.
14.02.2017
Vil du headhuntes?
Mange drømmer om at blive headhuntet. Hvis du er én af dem, får du her et par råd til, hvordan du øger dine chancer for at blive spottet.
08.02.2017
BF i pressen: Debat om bibliotekarernes faglighed i Børsen
I et blogindlæg i Børsen skriver ekspert i forandringskommunikation Annette Franck om bibliotekarers modstand mod forandringer – personificeret i Biblioteksvagtens maskot Ditlev. BF’s formand har svaret.
06.02.2017
Privatgruppen sætter fokus på rollen som webkonsulent i nyt White Paper
BF’s Privatgruppe har udgivet et White Paper med titlen Webkonsulent – en karrierevej for informationsspecialister.
27.01.2017
Bliv studenterbestyrelsesmedlem i Privatgruppen
Har du lyst til at lære det private område at kende indefra og få gode erfaringer på CV’et, har du nu mulighed for at blive studenterbestyrelsesmedlem i BF’s Privatgruppe.
23.01.2017
Ansatte i SKAT skal selv betale for fridage
En faglig voldgift har afgjort, at SKAT var i sin gode ret til at opsige medarbejdernes fridage. Det betyder, at de ansatte ikke længere har fri grundlovsdag, juleaften og nytårsaften
23.01.2017
Er du nyuddannet, så tilmeld dig BF’s mentorordning for dimittender
BF ’s dimittendmentorordning har til formål at bygge bro mellem nyuddannede og biblioteker eller private virksomheder og giver nyuddannede konkret viden, de kan bruge i deres jobsøgning. Masser af biblioteker og virksomheder har tilmeldt sig som mentorer. Nu efterlyses flere mentees.
17.01.2017
Forbrugsforeningsbonus til BF’s medlemmer
Er du medlem af Forbrugsforeningen via BF? Så er du sikkert en af de mange, der har optjent bonus i 2016.
12.01.2017
Bibliotekarer kan løfte den digitale dannelse
Det digitale dannelsesniveau for eleverne på de danske ungdomsuddannelser er for lavt, og hvis det skal løftes, er der brug for bibliotekarerne og deres digitale kompetencer.