Nyheder


Bibliotekarforbundet leverer nyheder, der er relevante for dig som medlem af forbundet. Derfor lægger vi vægt på en god og bred nyhedsformidling, hvor faget og fagforeningsstof er i centrum. Læs med her på siden.

 
14.06.2017
BF's medlemmer siger ja til DR-overenskomst
BF's medlemmer har stemt ja til den tre-årige overenskomst Dansk Journalistforbund, Dansk Magisterforening, DJØF, IDA og BF har indgået med DR.
12.06.2017
Læg en karriereplan

Måske vil du gerne prøve noget nyt efter mange år det samme sted, eller måske er du nyuddannet og tænker på, hvad du skal med dit arbejdsliv. 


09.06.2017
Sådan bruger du BF’s lønstatistik
Skal du til lønforhandlingssamtale med din chef, eller skal du tale løn med din tillidsrepræsentant, er der hjælp at hente i BF’s lønstatistik, der hvert år bliver lavet for både offentligt og privatansatte medlemmer i BF.
07.06.2017
Nyt fra BF’s politiske udvalg Kompetencer og arbejdsliv

Som noget nyt blev der i starten af 2017 nedsat fire politiske udvalg i BF. Udvalgene skal igangsætte og kvalificere arbejdet med den politiske strategi. Her fortæller hovedbestyrelsesmedlem Andreas Brix om arbejdet i udvalget Kompetencer og arbejdsliv.


30.05.2017
BF i Altinget: Bibliotekarer fremmer dannelse

Uddannelsessektoren bør i højere grad medtænke bibliotekarerne som en væsentlig forudsætning i dannelsen af elever og studerende. Det skriver formand for Bibliotekarforbundet, Tine Jørgensen i Altinget.


30.05.2017
Mød BF på Folkemødet
Biblioteket i Allinge bliver omdrejningspunkt for biblioteksdebatter om blandt andet digital dannelse og digital sikkerhed ved dette års Folkemøde på Bornholm.
22.05.2017
BF i pressen: Litteraturformidling i centrum på DR2 Dagen
-Litteraturformidling er et spørgsmål om prioritering. Hvad er det, vi vil med læsning i dette land, spurgte BF’s formand Tine Jørgensen retorisk, da hun i anledningen af Blixenprisen drøftede litteratur og formidling på DR2 Dagen.
22.05.2017
Ny dagpengeaftale styrker sikkerhedsnettet for atypisk ansatte
En ny dagpengeaftale er på plads. Den stiller atypisk ansatte mere lige med lønmodtagerne.
17.05.2017
Sammen om mental sundhed

Ny kampagne skal tage hånd om stress og mistrivsel på arbejdspladserne. Det sker med gode råd til, hvordan man som kollega kan hjælpe, hvis man oplever, at nogen mistrives.


16.05.2017
PFA klar med lejeboliger til sine kunder
PFA Pensions kunder kan fra den 10. maj skrive sig op til lejeboliger i de udlejningsejendomme, som PFA-koncernen ejer eller er medejer af.