Ændringer i BF’s forsikringsordning hos Tryg

24-10-2017 af
I løbet af november vil BF’s medlemmer, der har tegnet forsikringer hos Tryg, modtage et brev om en række ændringer i forsikringsprodukterne.

I løbet af november vil de af BF’s medlemmer, der har tegnet forsikringer hos Tryg, modtage et brev om en konvertering af deres forsikringsprodukter. Dermed sørger Tryg for, at BF’s medlemmers forsikringer er fremtidssikrede, og at medlemmerne kan gøre brug af Trygs selvbetjeningsløsninger.

Konverteringerne vil for nogle medlemmer betyde, at priserne falder en smule, mens det for andre vil betyde små prisstigninger, men i forhandlingerne mellem Tryg og Service2, der er et selskab bestående af blandt andet BF, Kommunikation og Sprog og Dansk Journalistforbund, er der lagt vægt på, at ændringerne for medlemmerne skal betyde så små prisstigninger som muligt. Eksempelvis omlægges børneulykkes-forsikringen, så den ikke længere tegnes som en fælles forsikring, men fremover skal tegnes pr. barn. Det vil for nogle medlemmer betyde billigere forsikringer, mens prisen for andre vil stige en smule, alt efter hvor mange børn, man har.

Et andet eksempel på en ændring er ved bilforsikringen, hvor medlemmerne vil opnå fri skade på blandt andet bilruder.

Hvordan forsikringerne for det enkelte medlem ændrer sig, vil Tryg oplyse om i personlige breve til samtlige berørte medlemmer i løbet af november.