Bliv studenterbestyrelsesmedlem i Privatgruppen

27-01-2017 af
Har du lyst til at lære det private område at kende indefra og få gode erfaringer på CV’et, har du nu mulighed for at blive studenterbestyrelsesmedlem i BF’s Privatgruppe.
Foto: Jakob Boserup

 

BF's Privatgruppe (PG) er sammensat af medlemmer på det private arbejdsmarked f.eks. i analysevirksomheder og medicinalindustrien. Som studenterbestyrelsesmedlem i PG får du direkte mulighed for at præge diskussionerne samt udvalget af oplæg og arrangementer i Privatgruppen. Du kan derfor få megen nyttig viden både om dit fag og arbejdsmarkedet, som du kan bruge i løbet af dine studier til at træffe beslutning om din studieretning og jobmuligheder i fremtiden.

Samtidig får du erfaring med bestyrelsesarbejde, hvilket ikke blot er sjovt og lærerigt, men også noget, kommende arbejdsgivere vil se positivt på.
 
Sådan stiller du op

Hvis du ønsker at stille op, skal du blot møde op på dagen for vores generalforsamling lørdag den 4. februar 2017.

Hvis du skulle være forhindret i at deltage, men stadig gerne vil stille op, så send en mail til Privatgruppens bestyrelse på bf-pg-bestyrelse@bf.dk.

Vil du vide lidt mere om, hvad det indebærer at være med i bestyrelsen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem Tine Juhl Kristensen (tjk@lett.dk).

Du kan se programmet for Privatgruppens generalforsamling her.