PFA klar med lejeboliger til sine kunder

16-05-2017 af
PFA Pensions kunder kan fra den 10. maj skrive sig op til lejeboliger i de udlejningsejendomme, som PFA-koncernen ejer eller er medejer af.
Tilbuddet gælder alle, som har opsparing eller forsikringer i PFA Pension og derigennem adgang til mitpfa.dk, hvor man skriver sig op.

”Vi ser i PFA løbende på, hvordan vi kan udvikle vores værditilbud med nye services, som gør det attraktivt at være kunde hos os. Derfor er vi glade for, at vi udover pension, forsikringer og forvaltning af frie midler nu også kan tilbyde lejeboliger til vores kunder,” siger Mads Kaagaard, koncerndirektør og CCO i PFA Pension.

Udlejning af PFA-boliger vil ske på markedsvilkår, og boligtilbuddet understøtter PFA’s overordnede formål om at sikre kunderne bedst mulig forvaltning af deres pensionspenge.

”Med det nye boligtilbud slår vi to fluer med ét smæk. Vi sikrer en høj udlejningsgrad på ejendommene, så vores ca. 1 mio. kunder får fuldt udbytte af investeringen. Og samtidig giver vi eventuelle boligsøgende kunder en mulighed for at finde et nyt hjem,” siger Mads Kaagaard.

Flere udlejningsejendomme på vej
Udbud af lejeboliger er indtil videre begrænset til en håndfuld allerede beboede ejendomme i Københavnsområdet, som man kan komme på interesseliste til, men PFA forventer, at udbuddet vil vokse de kommende år.

Er man allerede nysgerrig på muligheden, kan man som kunde logge ind på kundeportalen mitpfa.dk, hvor man på forsiden kan få en oversigt over de forskellige lejemål.

Læs mere om PFA Boliger på mitpfa.dk/boliger

For yderligere oplysninger
Kontakt pressechef Kristian Lund Pedersen, 39 17 58 79 eller klp@pfa.dk.