Pensionskunder får fortrinsret til opskrivning af børn og børnebørn på nye PFA-kollegier

06-10-2017 af
Pensionsselskabet PFA vil i de kommende år opføre fire nye kollegier i Odense, Aalborg, Aarhus og København. Kollegierne skal skabe optimale rammer for læring, fællesskab og bæredygtighed for mere end 1000 studerende, og selskabets kunder får førsteret til opskrivning.
PFA vil bygge nye moderne kollegier i Danmarks fire største byer - Odense, Aalborg, Aarhus og København. Investeringen i de fire kollegier bliver på over en milliard kroner og vil samlet give plads til mere end 1000 studerende. 

Pensionskunder får fortrinsret til opskrivning
Det første kollegie i Odense forventes at stå færdigbygget i begyndelsen af 2020, mens de øvrige kollegier vil være klar til brug i 2022.

Opskrivning til kollegierne forventes at begynde senest seks måneder før kollegierne står klar. PFA’s 1,2 millioner kunder får fortrinsret til at opskrive deres børn og børnebørn til et værelse.

Fokus på fællesskab, stærkt studiemiljø og bæredygtighed
Det er arkitektfirmaet Arkitema Architects, der i samarbejde med PFA har udviklet konceptet for de kommende PFA-kollegier. Partner Dorthe Keis ser kollegierne som enestående i forhold til at skabe dynamiske og attraktive studieboliger med udgangspunktet i moderne og socialt bæredygtige fællesskaber.

PFA vil imødekomme boligmangel
Allan Polack, Group CEO i PFA, fortæller I en pressemeddelelse, at PFA med byggeriet vil imødekomme studerendes boligmangel og samtidig give PFA’s kunder et unikt tilbud. 

”Vi har i PFA haft stor fordel af den udvikling, som Danmark har gennemgået de sidste 100 år med baggrund i et højt uddannelsesniveau, og derfor giver vi gerne et bidrag til, at den udvikling kan fortsætte. Med PFA-Kollegierne ønsker vi at skabe moderne og attraktive studieboliger, der imødekommer den boligmangel, som mange studerende oplever. Projektet er drevet af en ambition om at skabe optimale rammer for både læring, fællesskab og bæredygtighed. Samtidig får vi mulighed for at give vores kunder et nyt, unikt tilbud, som binder generationerne sammen,” siger han.

Læs mere på PFA’s hjemmeside