Tid til nye arbejdsopgaver?

16-05-2017 af
Hvis du er sulten efter nye arbejdsopgaver eller måske et helt nyt job, kan du booke en karrieresamtale hos BF og få sparring om, hvordan du når dine mål.
Ordet ”karriere” forbinder mange med at tage skridt op af rangstigen eller med at få et helt nyt job. Men karriere kan betragtes som alt det, der foregår i dit arbejdsliv. Det kan være nyt job i stil med det, du allerede har, men det kan også være karriereplanlægning i det job, du allerede sidder i. 

Hvis du eksempelvis i mange år har arbejdet med børn og unge, men også ønsker opgaver, der har at gøre med de voksne biblioteksbrugere, kan du bruge BF’s karriererådgivning til at få klarlagt, hvordan du griber det skifte an. Hvad kan du sige til din leder, og hvilke skridt kan du tage, for at komme nærmere dit mål. Har du brug for at kompetenceudvikle dig først, kan du også drøfte det med karriererådgiveren og få klarhed over, hvilke kompetencer du har brug for, og hvilke du måske allerede har uden at være bevidst om dem.

Så tøv ikke med at booke en tid til en karriererådgivning, hvis du går med tanker om at ændre nogle arbejdsopgaver i dit nuværende job.