Arbejdsgruppe skal se på fremtidens forskningsbiblioteker

28-05-2018 af

Hvilken biblioteksbetjening har forskere og studerende ved landets universiteter brug for i fremtiden? Det skal en arbejdsgruppe nedsat af kulturministeren og Uddannelses- og Forskningsministeren komme med anbefalinger til. 

Hvordan sikres studerende og forskere ved landets universiteter den bedst mulige betjening og hvilke effektive løsninger, kan der peges på? Det er opgaven for en arbejdsgruppe, der er nedsat af Kulturministeren og Uddannelses- og Forskningsministeren. 

Allerede i dag er der etableret samarbejder på tværs af landet, konstaterer Kulturministeriet i en pressemeddelelse om arbejdsgruppen. Og netop balancen mellem den bedst mulige betjening af de enkelte universiteter og effektive løsninger på tværs af landet er noget af det, arbejdsgruppen skal se på. 

Arbejdsgruppen består af blandt andet repræsentanter fra Kulturministeriet, Styrelsen for Forskning og Uddannelse, Syddansk Universitet, Københavns Universitet og Det Kgl. Bibliotek og forventes at være færdig med sit arbejde allerede i efteråret 2018.

Læs mere i Kulturministeriets pressemeddelelse.