BF forbereder sig på konflikt

27-03-2018 af

Selvom BF håber på en løsning ved forhandlingsbordet, kan strejken fra 4. april stadig blive til virkelighed. BF indhenter derfor informationer om medlemmerne til beregning af eventuelt konfliktlån og kontingentnedsættelse.

Forhandlingsparterne mødes fortsat i Forligsinstitutionen for at få en løsning på plads i overenskomstforhandlingerne.
  
Den varslede strejke d. 4. april kan derfor stadigvæk blive en realitet for 150 BF-medlemmer sammen med tusindvis af andre akademikere, hvis ikke parterne kan enes ved forhandlingsbordet. 
På samme måde kan arbejdsgiverne fra d. 10. april igangsætte den varslede lockout. 

Derfor indhenter BF nu oplysninger på medlemmerne, som skal bruges til at beregne konfliktlån og eventuel kontingentnedsættelse i forbindelse med konflikten. 

BF’s formand Tine Segel ser gerne en løsning ved forhandlingsbordet og håber samtidig på, at tilliden kan bevares i den offentlige sektor. 

 - Vi håber naturligvis stadig på en løsning i forhandlingerne, men hvis konflikten bliver til en realitet, må vi være parate til at agere. Her gælder det om at sikre medlemmerne under konflikten. Jeg krydser fingre for, at arbejdsgiverne kommer til fornuft og lader være med at gøre alvor af truslen om lockout, så vi kan få tilliden tilbage i den offentlige sektor, siger Tine Segel.  

BF sender mails om konfliktlån og kontingentnedsættelse til halvdelen af medlemmerne d. 27 marts og til den anden halvdel efter påske.

Hvis du har spørgsmål, kan du sende dem til bf@bf.dk eller ringe på 38 88 22 33.
Du kan også læse mere om konfliktlån og kontingentnedsættelse her.