BF sender OK18-resultater til urafstemning hos medlemmerne

09-05-2018 af
Fra tirsdag d. 15. maj vil det være muligt for BF’s offentligt ansatte medlemmer at stemme om OK18-resultaterne i en vejledende urafstemning.

I dagene 15. maj til 25. maj 2018 har alle BF’s offentligt ansatte medlemmer mulighed for at give deres holdning til kende om OK18-resultaterne, når BF sender resultaterne til urafstemning. Resultaterne er dels opnået i forligsinstitutionen, dels ved de efterfølgende organisationsforhandlinger, hvor blandt andet Akademikerne (AC), men også BF, har været ved forhandlingsbordet. 

Der er tale om en såkaldt vejledende urafstemning, som du kan læse mere om i BF’s vedtægter

Hovedbestyrelsens anbefaling vedrørende resultaterne vil blive sendt ud til alle berørte medlemmer mandag, den 14. maj. Samme dag udsendes en skriftlig gennemgang af, hvad resultaterne betyder for BF’s medlemsgrupper, til alle offentligt ansatte medlemmer. 

Resultaterne fra OK18 kan allerede nu ses af alle på www.bf.dk/OK18. 

Afstemningen foregår elektronisk, og alle medlemmer stemmer om alle resultaterne under ét. 

Som medlem af Bibliotekarforbundet vil du tirsdag morgen, den 15. maj modtage en mail med din personlige kode, som du skal bruge til at stemme. Afstemningen slutter fredag, den 25. maj kl. 12.00. 
Herefter vil hovedbestyrelsen træffe den endelige beslutning om BF holdning til det samlede resultat.

Da forhandlingerne på statsområdet er kædet tæt sammen, og fordi en del af forhandlingerne har været ført i regi af Forligsinstitutionen, gælder der særlige regler i forhold til offentliggørelsen af afstemningsresultatet. BF må derfor først offentligøre resultatet af forbundets urafstemning mandag, den 4. juni, hvor holdningen til det samlede statsresultat også offentliggøres.