BF-Formand efter LO-delaftale i OK18: Vi står stadig skulder ved skulder

25-04-2018 af
Efter delforlig på regionernes område er opbakningen stadig stor foran Forligsinstitutionen, vurderer BF-formand Tine Segel.

- En for alle, alle for én, lyder kampråbene i stigende takt, mens arbejdstagernes topforhandler for regionerne Dennis Kristensen (formand for FOA) går ind i Forligsinstitutionen her til formiddag. 

Ovenpå nattens delaftale for LO-medlemmerne er stemningen intens onsdag morgen i regnvejret foran Forligsinstitutionen.

BF’s formand Tine Segel er også mødt op for at sende forhandlerne afsted, og hun er ikke tilfreds med nattens udvikling. 

- Jeg var dybt skuffet over at høre, at LO indgik aftale med arbejdsgiverne så tæt på målstregen.
Vi var aldrig kommet så langt, hvis ikke vi havde stået sammen fra starten. Nu må vi arbejde videre på at få en løsning, som alle kan spejle sig i, siger Tine Segel, som mener, at opbakningen og sammenholdet stadigvæk er til stede på trods af nattens delforlig.        

- Respekten for medlemmerne på tværs af forbund var stadigvæk til stede foran Forligsen. Sammenholdet var godt imellem alle medlemmer. Vi står fortsat skulder ved skulder, og det bliver vi ved med, indtil der er en løsning for alle, siger hun.  

Og den løsning venter måske lige om hjørnet, hvis man skal tro arbejdsgivernes topforhandler på det kommunale område, Michael Ziegler.  

- Jeg håber meget, at vi kan lukke en aftale i dag, siger KL's topforhandler Michael Ziegler til Ekstrabladet