Godt nyt til nyuddannede: Samme kontingent som studerende i et halvt år

04-06-2018 af
For de nyuddannede BF’ere er det nu blevet billigere at være medlem i de første 6 måneder, mens startjobbet skal findes.
BF’s hovedbestyrelse har netop vedtaget, at der med øjeblikkelig virkning indføres et dimittendkontingent på 29 kroner om måneden. Det svarer til den kontingentsats, de studerende allerede kender fra deres studiemedlemskab.  

Dimittender, som melder sig ind i BF senest 3 måneder efter afsluttet studie, har på samme måde mulighed for at betale den lavere dimittendsats i 6 måneder efter indmeldelsen. 

BF’s formand Tine Segel fortæller, at det er en enig hovedbestyrelse, der har besluttet at indføre det lavere kontingent for nyuddannede. Hun er glad for den nye sats og mener, at den hjælper de nyuddannede hurtigt og sikkert ind på arbejdsmarkedet. 

- Jeg er meget glad for, at BF nu kan tilbyde de nyuddannede en særlig lav dimittendsats i de første seks måneder. Vores erfaring er, at mange af vores dimittendmedlemmer har stor gavn af os i den første tid på arbejdsmarkedet. Her kan BF sætte gang i jobsøgningen og etableringen af netværk, der kan bane vejen til det første job. Med den nye sats ønsker vi også at gøre overgangen fra studie til arbejdsliv økonomisk nemmere for de nyuddannede, som ofte oplever det som en særlig svær tid.  


Efter dimittendperiodens udløb er kontingentsatsen 582 kr./måneden for fastansatte medlemmer og 350 kr./måned for ledige.  

Læs mere om vores kontingent på bf.dk