Konfliktlån og kontingentnedsættelse

26-03-2018 af

BF udsender spørgeskemaer og informationsmail til brug i forbindelse med  konfliktlån og kontingentnedsættelse som følge af en eventuel konflikt på det offentlige arbejdsmarked. 

Hvis du er ansat i det offentlige og på grund af en eventuel konflikt har brug for et konfliktlån, skal du udfylde en tro og loveerklæring, hvor du oplyser din løn. Det er også ud fra den erklæring, at vi beregner din eventuelle kontingentnedsættelse. Du skal også udfylde en samtykkeerklæring, hvor du giver lov til, at BF udveksler de nødvendige oplysninger om dig til Lån & Spar Bank. 

BF udsender informationsmails om dette til halvdelen af de berørte medlemmer den 27. marts, og til den anden halvdel lige efter påske. Opdelingen sker for, at vi kan yde den nødvendige rådgivning til de medlemmer, der  har spørgsmål i forbindelse med udfyldelsen af de to erklæringer. Spørgsmål kan sendes til bf@bf.dk eller du kan ringe til 38 88 22 33.

Du skal først udfylde erklæringerne, når du har modtaget en mail fra BF. Hvis du ikke modtager nogen mail fra BF senest i de første hverdage efter påske, skal du kontakte BF

Du kan læse mere om konfliktlån og kontingentnedsættelse her.