Nyt Ledermentor-program i efteråret 2018

25-06-2018 af

Er du ny i lederjobbet, og har du brug for gode råd fra en mentor? Eller har du lyst til at dele ud af din ledererfaring? Så er der nu mulighed for at blive en del af BF's ledermentor-ordning.

Bibliotekarforbundet introducerer i efteråret 2018 en ny mentorordning for ledere. Mentorordningen gennemføres i samarbejde med Dansk Psykologforening og Kommunikation og Sprog. Med samarbejdet lægges der op til en mentorordning udelukkende med fokus på ledelse, og ikke på faglighed. Det handler således om udvikling for og til ledere.

Til mentorordningen søger vi derfor mentees og mentorer fra både den offentlige og den private sektor.

Hvert mentorforløb varer cirka et år, og det er forventningen, at der afholdes 6-8 møder i denne periode. Det er en fordel at mødes personligt, men det kan også aftales, at møder foregår telefonisk, via Skype eller lignende. Medmindre mentor og mentee aftaler andet, forventes møderne at vare cirka 1½ time.

Hvem kan blive mentee?
Ønsker du at blive mentee, er det eneste krav, at du er relativt ny som leder (har været leder under tre år), og at du har personaleansvar og/eller repræsenterer ledelsessiden.

Hvem kan blive mentor?
Ønsker du at blive mentor er kravet, at du skal have været leder i mere end tre år som formel leder eller chef, og at du repræsenterer ledelsessiden.

Information og tilmelding
Du kan kontakte forhandlingschef Bruno Pedersen, email: bp@bf.dk eller tlf. 3838 0610 – for at høre nærmere om mentorordningen frem til fredag den 27. juli 2018.

Du kan tilmelde dig mentorordningen ved at udfylde dette matchskema og sende det til Bibliotekarforbundet, email: bf@bf.dk senest mandag den 20. august 2018.

Alle tilmeldte vil få besked om hvilken matchperson, man har fået tildelt, mandag den 3. september 2018 .

Alle inviteres til et opstartsmøde tirsdag den 11. september 2018 kl. 16.00-20.00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen