BF’s nye hovedbestyrelse

17-01-2019 af

BF’s medlemmer sammensatte i slutningen af 2018 en ny hovedbestyrelse. Den mødes for første gang den 16. og 17. januar for at holde det første bestyrelsesmøde.

Ny Hovedbestyrelse i BF

BF’s stedfortrædende formand Jette Fugl bød den nye hovedbestyrelse velkommen, da den mødtes første gang den 16. januar.

- Det vigtige er, at vi samarbejder, har tillid til hinanden, deler vores viden, er konstruktive og kritiske, samt at vi er modige og kreative, sagde hun indledningsvist til bestyrelsen.

Den nye bestyrelse består af Jette Fugl, Julie Andrup, Daniel Ackey, Gitte Andersen, Andreas Damsbo Brix og Kristoffer Harboe, der alle har flere års erfaring med bestyrelsesarbejdet. Desuden har medlemmerne valgt flere nye kræfter ind i bestyrelsen nemlig Jacob Holm Krogsøe, Kristine Sofie Højen, Martin Schmidt-Nielsen, Nikoline Dohm Lauridsen, Sarah Elizabeth Hvidberg og Rikke Blaabjerg.

Bestyrelsen holder sit første formelle bestyrelsesmøde den 17. januar. På dagsordenen er blandt andet bestyrelsens forretningsorden, fordelingen af ansvarsposter, nedsættelsen af Perspektivs nye bladudvalg og overenskomstforhandlingerne i 2018.