Nye arrangementer for ledere

15-03-2019 af

Brug foråret på at styrke dine lederevner med BF’s arrangementer, hvor du kan blive klogere på din faglighed og din rolle som leder.

Med foråret kommer fornyet energi, og en ide er at bruge noget af den på at styrke dine lederevner. BF har et bredt udbud af arrangementer og kurser til ledere - både morgenmøder, workshops og diplomuddannelser - som du som medlem af BF kan deltage i.


Hvis morgenmøder er det, der passer bedst ind i en travl kalender, er der den kommende tid forskellige at vælge imellem. Er du mellemleder, kan du med morgenmødet ”Mellemlederen i orkanens øje” opdyrke og styrke de unikke kompetencer, det kræver at stå organisatorisk mellem flere lag. Er du leder er morgenmødet ”Motivation på formel - lederens 7 trins skala” også relevant. Her får du opskriften på at skabe mere motiverede medarbejdere.

Ny inspiration til den daglige drift
På workshoppen for nye ledere: Tag ejerskab over dit lederskab, er der fokus på at være ny leder. Workshoppen giver dig mulighed for at reflektere og sparre med andre, som er nye i lederjobbet – og møde 2 erfarne ledere, som deler ud af deres erfaringer og de gode råd, de har samlet op under vejs.

Ud over de arrangementer om ledelse, som allerede ligger i kalenderen, er der endnu et spændende Morgenmøde for ledere på vej den 29. maj i København, hvor emnet bliver »Hverdagsledelse«.

Hvis man overvejer at kaste sig ud i et længere forløb er diplomuddannelsen ”Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling” en mulighed med i alt 56 lektioner (8 undervisningsdage á 7 lektioner) plus en halvdags metodeworkshop. Denne workshop giver ny inspiration til den daglige drift og udvikling og afholdes i efteråret.

http://bf.dk/kalender?categories=Ledelse kan du få det samlede overblik over tilbud til ledere, mellemledere m.m.