Privatgruppen har valgt ny bestyrelse

05-02-2019 af

BF's Privatgruppe holdt generalforsamling lørdag den 2. februar. Her blev Princip- og arbejdsprogrammet for de næste to år vedtaget, og Privatgruppen valgte ny bestyrelse.

Privatgruppen
Arkivfoto Jakob Boserup, medicinalvirksomheden Ferring.

 

BF's Privatgruppe vil i 2019 og 2020 have særligt fokus på fastholde og tiltrække nye medlemmer. Det vil de gøre ved at støtte BF's aktiviteter omkring hvervning af privatansatte informationsspecialister og ved at have fokus på at faglige arrangementer gøres tilgængelige for jyske og fynske medlemmer - eksempelvis i form af webinarer. 

Sideløbende vil Privatgruppen sikre, at der løbende tilbydes arrangementer, der er relevante for privatansatte. Endelig vil Privatgruppen arbejde for at øge opmærksomheden hos BF's medlemmer omkring de mange forskellige typer af job, der findes i private virksomheder, og tilsvarende arbejde på at gøre virksomhederne opmærksomme på de særlige kompetencer, bibliotekarer og informationsspecialister besidder.

Læs mere om Princip- og arbejdsprogrammet på bf.dk/privatgruppen.

Den nye bestyrelse i Privatgruppen består af Anders Nørgaard Didriksen, Ferring A/S (genvalgt), Mette Maj Arnung, studerende (genvalgt) og Lise Miller Bertram (Novo Nordisk A/S) (nyt medlem).