Derfor er jeg medlem af BF

Hvad får du ud af at være med i et fagligt fællesskab som BF?
Navn: Simon Lauge Pedersen
Alder: 28 år
5. semester
Studiested: IVA, Aalborg 
- Jeg har deltaget i mange arrangementer for eksempel musikbibliotekarernes konference, SoMe-kurser, BF’s generalforsamling og Fagligt landsmøde. Det giver mig indsigt i fagets jobmuligheder, og jeg får en forståelse af, hvilke opgaver det indebærer, og hvordan det er at være på arbejdsmarkedet. Og jeg kan gennem BF få suppleret min faglige viden, Sociale medier er for eksempel noget, vi ikke bliver undervist så konkret i på IVA, men det er jo meget relevant for os som studerende.  


Navn: Alia Tornak

Alder: 24 år
3 semester 
Studiested, IVA, København
- Jeg er ret nyt medlem i BF, og er også blevet studenterambassadør for BF. Det er fedt, at BF både er en fagforening, som er der, når du kommer ud på den anden side af studiet på arbejdsmarkedet, så er du sikret, men at du undervejs i studiet kan komme til relevante arrangementer. Det hjælper én helt vildt at kende udviklingen i faget, og hvordan arbejdsmarkedet ser ud, og også at kunne få kurser i mere konkrete værktøjer. Det er lærerigt og man kan få stort udbytte af at være medlem.   


Navn: Astrid Vestergaard

Alder: 22 år 
3 semester  
Studiested: SDU, Kolding
- Jeg får mange ting ud af at være medlem af BF. BF kan hjælpe, hvis jeg skal søge job, eller der er problemer på ens arbejde. Jeg har ikke selv brugt det endnu, men har veninder, der for eksempel har sendt deres jobansøgning forbi BF, før de søgte job. Og så er der arrangementerne.


Navn: Jeppe Hansen

Alder: 43 år
1. semester på kandidaten
Studiested: IVA, København
- Jeg får god sparring og et overblik over karrieremulighederne i faget, fordi BF og dem jeg møder derigennem kender fagområdet og har masser erfaring, som jeg ikke selv har. Jeg tænker, det øger mine chancer for at få et job efterfølgende, som jeg synes er interessant, fordi jeg kender landskaber og har fået indsigt i, hvor der i fremtiden er brug for vores uddannelse. Jeg startede for eksempel med at ville arbejde i folkebibliotekerne, men er begyndt at overveje det private – eksempelvis er medicinalindustrien et område, jeg ikke tidligere var opmærksom på.