Arrangementer og netværk

Som medlem af Bibliotekarforbundet får du adgang til en lang række arrangementer, der giver dig ny viden og nyttige værktøjer, der kan styrke og udvikle dig i din karriere og dit arbejde.

Bibliotekarforbundet har fokus på at tilbyde arrangementer på et højt fagligt niveau, hvor du ikke alene får inspiration og viden med dig hjem, men også har rig mulighed for at udvide dit netværk og møde andre, som du kan bruge som faglige sparringspartnere.

Vores arrangementer er resultatet af mange års erfaring og intensivt arbejde med at kvalitetssikre og udvikle vores medlemstilbud. Vi følger med i de behov for kompetenceudvikling, som bibliotekarer oplever, og giver et varieret udbud af foredrag, værktøjskurser og workshops, så der er noget for alle uanset arbejdsopgaver, behov og interesser.


Mine sider
På mine sider kan du rette i dine medlemsoplysninger, eller få overblik over de arrangementer, du er tilmeldt.

Mine sider

Medlemstilbud
Brug dit medlemsskab og opnå økonomiske gevinster på forsikringer eller få rabat, når du handler. Her får du overblik over vores medlemstilbud.

Medlemstilbud

Bliv opdateret

Tilmeld dig Bibliotekarforbundets nyhedsbrev, og bliv opdateret på faglige tendenser, nyheder og spændende arrangementer. Du kan også følge os på facebook.

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv medlem
Meld dig ind i Bibliotekarforbundet og bliv en del af det faglige fællesskab. Samtidig er du sikret rådgivning og hjælp i forbindelse med dit arbejdsliv, og du får kontante fordele via vores medlemstilbud.

Bliv medlem

Arrangementer

Hold dig fagligt opdateret, og få nye værktøjer til værktøjskassen via Bibliotekarforbundets arrangementer.

Arrangementer