ArrangementerOnlinekurserWebinarerDigital ManagerRecords ManagerFagligt Landsmøde 2016Generalforsamling 2016FaggrupperAnsættelsesgrupper
JobsøgningKarriererådgivningJob i udlandetPrivatansatKompetenceudviklingLedelseLedighedArbejdsgiver
Rådgivning A-ZArbejdsmiljøBarselsorlovFind tillidsrepræsentantLønforhandling og lønstatistikOK-forhandlinger 2018
MeningsdannerNyhederUddannelsesbibliotekarerBF i medierneBF menerPrincip- og arbejdsprogramPublikationerFormandenSikker når du klikkerUro-undersøgelse
NyhederBladetEmnerStillingerRedaktionenAnnonceinfoDel Din Viden
Meld dig ind NyhedsbreveMedlemsfordeleMedlemstilbudKontingentUdmeldelse
Om BFKontakt BFOm hovedbestyrelsenPresseVisionOrganisationMedarbejdereDøssingprisen

13.01.2011

Vidensmedier på nettet

Christian Dalsgaard fra Institut for Informations- og Medievidenskab i Århus følger op på artiklerne af Louise Limberg og Trine Schreiber & Herdis Toft ved at indbyde os til en ny optik på biblioteksmaterialer og medier generelt.
25.01.2010

Læreprocesser i tværprofessionelt samarbejde mellem folke- og skolebibliotekarer

Trine Schreiber, lektor ved Danmarks Biblioteksskole, og Herdis Toft, lektor ved Syddansk Universitet giver et spændende bud på en nytænkning af den dialogbaserede formidling, og på hvordan antropologisk metode og praksisfællesskab med andre faggrupper kan virke som løftestang, når praktikere vil producere og tilegne sig ny viden.
25.01.2009

Bibliotek och lärande - en het kombination

Louise Limberg giver os sit bud på aktuelle resultater og udviklinger indenfor forskningsområdet bibliotek og læring. Louise Limberg er i øjeblikket professor ved Bibliotekshögskolan i Borås samt co-direktør for The Linnaeus Centre for Research on Learning, Interaction, and Mediated Communication in Contemporary Society (LinCS). Hun er bl.a. kendt for sine studier af samspillet mellem informationssøgning og læring i undervisningssammenhænge, arbejdet med fænomenografisk metode og for flere glimrende forskningsoversigter.