Millionstøtte skal skabe nytænkende børnekultur
03.08.2017

Med knap to millioner kroner fra Nordea-fonden skal ti børnebiblioteker skabe litterære udstillinger, der efterfølgende skal på turné i hele landet.

Fald i ansøgertallet til IVA
03.08.2017

De humanistiske uddannelser har oplevet et fald i ansøgertallet på 16,3 procent i forhold til 2016. Også IVA kan mærke nedgangen.

Københavns Hovedbibliotek. Arkivfoto: Jakob Boserup

”Ingen anden kulturinstitution i Danmark kan bare tilnærmelsesvis matche det besøgstal”
14.07.2017

Biblioteket som fysisk fristed er blevet guld værd. 76 procent af danskerne svarer i en undersøgelse, at en af bibliotekets vigtigste opgaver er at være et fysisk læse- og oplysningssted.

Lederen sætter feriereglerne
26.06.2017

Væksthus for Ledelse kommer med fem gode råd til at sikre, at ferien bliver brugt til at lade op i for både ledere og medarbejdere.

 

Konflikter er et grundvilkår

Som bibliotekar på et folkebibliotek kommer man ikke uden om konflikter med brugerne. Men ved at håndtere dem på den rigtige måde kan vi styrke relationen og passe på os selv samtidig, fortæller Dorte Holmberg, der er underviser og mægler i Center for Konfliktløsning.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld

Del Din Viden

Børnenes Litteratursti

17.08.2017

Præsentation af projekt »Børnenes Litteratursti« i Allerød.

Hillerød – en by, hvor vi kender hinanden

03.08.2017

Hver anden onsdag fyldes Vandrehallen på Hillerød Bibliotek af spisende og snakkende gæster i alle aldersgrupper. Det har de gjort i over et år, og langbordet bliver længere og længere.

Del din viden

#Del Din Viden er dit faglige forum for videndeling med kollegaer og fagfæller.

#Tag del i debatten

#Fortæl om din idé.
Brug de andres viden.

Læs alle indlæg

Notas lydbøger kan nu høres offline i ny app

26.06.2017

Notas medlemmer med for eksempel ordblindhed og synshandicap kan fremover høre lydbøger fra Nota på en ny app, også når de er offline. Appen kan hentes i App Store og Google Play og er gratis.

Træd ind i fortællingen 2017

07.06.2017

Når man samarbejder på tværs af kommunens institutioner og trækker på frivillige kræfter i og uden for kommunen, kan man sammen skabe noget stort, der ender med at række langt ud over landets grænser.