ArrangementerOnlinekurserWebinarerDigital ManagerRecords ManagerGeneralforsamling 2018FaggrupperAnsættelsesgrupperNetværk for læring og undervisning
JobsøgningKarriererådgivningJob i udlandetPrivatansatKompetenceudviklingLedelseLedighedArbejdsgiver
Rådgivning A-ZArbejdsmiljøBarselsorlovFind tillidsrepræsentantLønforhandling og lønstatistikOK-forhandlinger 2018
NyhederUddannelsesbibliotekarerBF i medierneBF menerPrincip- og arbejdsprogramPublikationerFormandenSikker når du klikkerUro-undersøgelseFaglig Meningsdanner 2018Valg til hovedbestyrelsen
NyhederBladetEmnerStillingerRedaktionenAnnonceinfoDel Din Viden
Meld dig ind NyhedsbreveMedlemsfordeleMedlemstilbudKontingentUdmeldelse
Om BFKontakt BFOm hovedbestyrelsenPresseVisionOrganisationMedarbejdereDøssingprisen
banner

Filibussen

FILIBUSSEN er Bibliotekarforbundets faggruppe for filialer, mindre biblioteker og bogbusser.
Bogbustræf 2018

FILIBUSSEN har fokus på kommunikation og erfaringsudveksling mellem vore medlemmer, sparring med Bibliotekarforbundet samt decentralisering af bibliotekstilbuddet. 


KOMMENDE ARRANGEMENTER

Filibussens generalforsamling
Lørdag den 23. marts 2019
Klokken: 11:00 - 13:00
Vejle Bibliotekerne

Tilmelding via BF kalenderen

 

Bogbustræf 2020 i Flensborg
Den 12. - 13. september 2020
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

Sæt kryds i kalenderen!
Vi ses på havnefronten i Flensborg!

Dansk bogbustræf
Hvert andet år arrangerer FILIBUSSEN et bogbustræf, hvor alle de cirka 40 bogbusser med personale er inviteret med. Her mødes bogbuspersonale og entusiaster fra hele landet for at vidensdele, udveksle erfaringer og diskure udviklingen inden for bogbusdrift eller udviklingen inden for mobile biblioteker. Mange moderne bogbusser bliver produceret på en fabrik i Finland. Det sidste bogbustræf (afholdt juni 2018) var i Aalborg med Aalborg Bibliotekerne og Brønderslev Bibliotek som vært. Næste bogbustræf afholdes i 2020.

Nordisk bogbustræf
Ud over det danske bogbustræf arrangeres et nordisk bogbustræf hvert 4. år, hvor værtsskabet går på skift mellem landene. FILIBUSSEN er i det nordiske bogbussamarbejde og er dermed deltager dermed også i det nordiske bogbustræf. I 2010 var det Ribe Bibliotekerne og dermed Danmark der var vært for det nordiske bogbustræf, hvor bogbusser fra både Norge, Sverige, Finland og Danmark, samt Tyskland, England og Spanien deltager.

Øvrige arrangementer
Af øvrige arrangementer kan det nævnes, at FILIBUSSEN forsøger at lave arrangementer for både filial- og bogbusbibliotekarer ud over de fastlagte bogbustræf.