Løn og ansættelse


I Bibliotekarforbundet hjælper vi dig med at finde rundt i de love, overenskomster og aftaler, som har stor betydning for dine løn- ansættelsesvilkår.

Vi rådgiver om løn og lønforhandling og hjælper dig med at stille de rette krav til din arbejdsgiver, når du skal forhandle løn.

Hvert år udarbejder vi lønstatistik, så du kan holde øje med lønudviklingen på arbejdsmarkedet.

Vi rådgiver også om arbejdet med arbejdsmiljø på din arbejdsplads. Problemer som stress, dårlig ledelse og mobning kan kommes til livs med de rette værktøjer og hjælp til at definere problematiske arbejdsmønstre og svære samarbejdssituationer.


Karriererådgivning
Bibliotekarforbundet tilbyder dig individuel rådgivning og sparring om din karriere. Klik her og læs mere om karriererådgivning.

Karriererådgivning

Lønstatistik

Får du den løn, du er værd? Med Bibliotekarforbundets lønstatistik kan du holde dig opdateret om lønudviklingen på dit arbejdsområde.

Find din løntabel her.

Lønstatistik

Emneoversigt

I Bibliotekarforbundet kan du få råd og vejledning om løn- og ansættelsesvilkår. Klik på det emne, du vil vide mere om, under Rådgivning A-Z.

Find et emne

Find din tillidsrepræsentant

Din tillidsrepræsentant er uddannet af Bibliotekarforbundet til at varetage dine interesser på arbejdspladsen. Tal med tillidsrepræsentanten først, hvis du er i tvivl om noget vedrørende dine ansættelsesforhold.

Find din tillidsrepræsentant