Medlemskab

Som medlem af Bibliotekarforbundet får du tryghed i arbejdslivet og mulighed for at gøre brug af en lang række faglige tilbud og medlemsrabatter.

Rådgivning er kernen i vores arbejde. Hver dag rådgiver vi om løn, ansættelsesforhold, ferieregler, arbejdsmiljø og meget andet, som har betydning for din hverdag på jobbet. Du får sparring i forbindelse med jobsøgning, kompetenceudvikling og karriereplanlægning og mulighed for at deltage i netværk, som holder din faglighed ved lige.

Der er desuden mange penge at spare på alt fra forsikringer til e-bogslæsere og dagligvarer, hvis du benytter dig af vores mange medlemsrabatter og fordelagtige tilbud. 

Medlemstilbud

Brug dit medlemsskab, og opnå økonomiske gevinster på forsikringer, eller få rabat, når du handler. Her får du overblik over vores medlemstilbud.

Medlemstilbud

Mine sider

På mine sider kan du rette i dine medlemsoplysninger, eller få overblik over de arrangementer, du er tilmeldt. Du kan også tilmelde dig Bibliotekarforbundets nyhedsbreve.

Mine sider

Refusion

Her kan du finde blanketter og oplysninger om refusion.

Refusion

Bliv medlem

Meld dig ind i Bibliotekarforbundet, og bliv en del af det faglige fællesskab. Samtidig er du sikret rådgivning og hjælp i forbindelse med dit arbejdsliv, og du får kontante fordele via vores medlemstilbud.

Bliv medlem