Nyheder


Bibliotekarforbundet leverer nyheder, der er relevante for dig som medlem af forbundet. Derfor lægger vi vægt på en god og bred nyhedsformidling, hvor faget og fagforeningsstof er i centrum. Læs med her på siden.

 
14.01.2019
Søg hjælp til et bedre psykisk arbejdsmiljø med SPARK
Kommunale arbejdspladser kan søge hjælp til at skabe et bedre psykisk arbejdsmiljø via SPARK.
14.01.2019
BF-medlemmer få fordelagtige priser hos Tryg
Bibliotekarforbundet har en aftale med Tryg forsikring om forsikringsprodukter til en fordelagtig medlemspris, og nu kan du selv beregne prisen på en forsikring hos TRYG digitalt.
10.01.2019
Ny bestyrelsesformand i Akademikerne A-kasse
Fredag den 4. januar valgte Akademikernes A-kasses repræsentantskab ny bestyrelse.04.01.2019
BF’ere får rabat på medlemskab hos TÆNK
Som medlem af BF kan du få 10% på et medlemskab af Forbrugerrådet TÆNK og få adgang til test og rådgivning.
04.01.2019
BF i medierne: Smertegrænsen for ubetjente biblioteker er nået
Debatten om fremtidens biblioteker fortsætter, og i et debatindlæg bragt i Berlingske d. 4/12 kommenterer stedfortrædende fmd. Jette Fugl på, at børn under 16 år ikke længere må komme på to biblioteker i Greve Kommune, hvor filialerne bliver ubetjente, for det har fået danskerne til at reagere.
21.12.2018
BF ønsker glædelig jul og holder julelukket

BF's sekretariat holder lukket mellem jul og nytår og ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.


21.12.2018
A-kassens midler skal gå til de ledige
Siden september, hvor Akademikernes A-kasse afskedigede sin direktør, har der været flere kritiske artikler i pressen om blandt andet returkommission i form af vinrejser, afholdelse af direktørens fødselsdag med videre. BF ser på sagen med stor alvor.
20.12.2018
Nye efter- og videreuddannelser på INF i foråret
Institut for Informationsstudier (INF) udbyder til foråret en række kurser gennem Åbent Universitet, hvor man kan blive opdateret på den nyeste viden om digitale medie- og formidlingsformer.
20.12.2018
Ny ledelse skal bringe A-kassen videre

I en orientering til medlemmerne meddeler Akademikernes A-kasses bestyrelse, at formandskabet trækker sig oven på de seneste måneders uro.


12.12.2018
Fokus er på at hjælpe ledige akademikere
BF ser med stor alvor på den vanskelige situation omkring Akademikernes A-kasse, der i september afskedigede sin direktør. Det er vigtigt at sikre, at situationen ikke påvirker hjælpen til ledige akademikere, mener BF.