Nyheder


Bibliotekarforbundet leverer nyheder, der er relevante for dig som medlem af forbundet. Derfor lægger vi vægt på en god og bred nyhedsformidling, hvor faget og fagforeningsstof er i centrum. Læs med her på siden.

 
28.03.2017
BF i Altinget: Prioritér digital dannelse på ungdomsuddannelser

Bibliotekarer er helt afgørende, når man skal sikre, at eleverne på ungdomsuddannelserne får de nødvendige digitale kompetencer. Hvis man fortsætter med at spare bibliotekarerne væk, risikerer man at miste den digitale dannelse, skriver BF's formand Tine Jørgensen i Altinget i dag.


22.03.2017
Deltag i BF’s medlemsundersøgelse

Er du tilfreds med din fagforening? Hvilke af BF’s tilbud bruger du? Og hvilke netværk skal BF tilbyde i fremtiden?  Det er nogle af de spørgsmål, som medlemmerne stilles i BF’s store medlemsundersøgelse i løbet af april. 


21.03.2017
Løbetur ved Marienborg
BF’s formand Tine Jørgensen er inviteret til løbetur med Statsministeren i næste uge. På BF’s Facebook-side kan du give hende idéer til, hvad hun skal fremhæve i sin samtale med Lars Løkke.
20.03.2017
Mange biblioteker deltager i kampagnen ”Sikker når du klikker”
- Jeg er virkelig glad for at mange biblioteker og bibliotekarer allerede i kampagnens første dage har bakket op, siger BF’s formand Tine Jørgensen.
17.03.2017
BF-formand i debat på CounterPlay festivalen på Dokk1
BF’s formand Tine Jørgensen deltager i en debat om legens betydning i biblioteket ved CounterPlay festivalen den 31 marts.
16.03.2017
Gør din iværksætterdrøm til virkelighed
Overvejer du at starte egen virksomhed, og vil du godt fra start? Så bliv en del af Akademikernes gratis Startup-forløb.
15.03.2017
Det sociale og organisatoriske arbejdsmiljø skal forbedres
Akademikerne har nedsat ”Ekspertpanel for Psykisk Arbejdsmiljø”, der skal se på, hvordan Danmark i fremtiden får bedre arbejdspladser.
15.03.2017
Fra offentligt til privat ansat – eller omvendt
Går du med overvejelser om at skifte fra den offentlige til den private branche eller omvendt? BF’s karriererådgiver Nanna Berg giver her gode råd om brancheskift.
10.03.2017
Sæt fokus på psykisk arbejdsmiljø – tilmeld dig et SPARK-møde
Ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter (TRIO’er) og lokale MED-udvalg har nu mulighed for sammen at sætte fokus på det psykiske arbejdsmiljø ved de såkaldte SPARK-møder.
07.03.2017
Bonus på vej til Tryg-kunder
TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg, har besluttet at udbetale en bonus på 750 mio. kroner i 2017 til TryghedsGruppens medlemmer.