Records Manager - Miniuddannelse over 5 kursusdage

Bliv uddannet til Records Manager hos Bibliotekarforbundet og Scandinavian Information Audit. Records Manager er en miniuddannelse bestående af to enkeltstående kursusmoduler og en opfølgningsdag, der samlet set udgør en uddannelse. Hver af de to moduler varer to kursusdage, så uddannelsen samlet består af fem hele kursusdage.

Uddannelsen blev gennemført første gang i september-oktober 2016 og bliver nu gentaget i 2017 i både København og Vejle.


Records Management – opfølgning, reunion og netværk for Records Managers
Mandag den 12. juni 2017 fra kl. 14.00 afholder vi en reunion på Frederiksberg for alle jer, som har deltaget i BF's "Records Manager"-miniuddannelse. Med korte oplæg, videndeling og netværk. Vi åbner meget snart for tilmeldinger.

Har du deltaget i uddannelsen, sender vi dig en invitation! Andre interesserede er også velkomne, såfremt der er ledige pladser.


I København: fra 13. september til 10. oktober 2017

Records Manager miniuddannelse, september-oktober 2017 i København


I Vejle: fra 10. maj til 6. juni 2017

Records Manager miniuddannelse, maj-juni 2017 i Vejle


Auditering for informations-
specialister

Deltag på vores 2-dages kursus den 30.-31. august 2017 i København og kom i gang med at arbejde med auditering og auditteknikkerne og værktøjerne i praksis.
Læs mere og tilmeld dig her


Læs Privatgruppens White Paper om Records management, som fortæller om arbejdsområdet og vigtigheden af records management funktionen.

White Paper: Records management. En karrierevej for informationsspecialister (2016)