Gå til sidens indhold

Nyheder

 • 23. maj 2019 FN’s verdensmål besøger 48 danske byer

  Når oplysnings- og aktivitetskampagnen Danmark for Målene skal udbrede kendskabet til FN’s verdensmål blandt danskerne, er der en BF’er blandt formidlerne. Gør dit bibliotek til en del af kampagnen, lyder opfordringen fra Zbigniew Sobkowicz, der er bibliotekar ved AU Library.

  Læs mere
 • 21. maj 2019 BF’er blandt de nominerede til fredagens Blixenpris

  Når Blixenprisen uddeles fredag, er det for at hylde litteraturbranchen og det danske sprogs videreudvikling. Blandt de tre nominerede som årets litteraturformidler er en BF’er.

  Læs mere
 • 21. maj 2019 Debatindlæg: Gymnasiebesparelser rammer især svage elever

  BF's stedfortrædende formand Jette Fugl og formand i Gymnasieskolernes Lærerforening Tomas Kepler har netop fået bragt et debatindlæg i JyskFynske medier om uddannelsesbesparelser. Der er behov for, at skifte besparelsesdagsordenen ud med en kvalitetsdagsorden, skriver de.

  Læs mere
 • 20. maj 2019 BF'er? Gratis entre på Arbejdermuseet for hele familien

  Fordyb dig i arbejderbevægelsens historie.  Med en ny samarbejdsaftale med Arbejdermuseet får du som BF-medlem gratis adgang, ligesom du kan tage familien med uden omkostninger.

  Læs mere
 • 16. maj 2019 KL opfordrer til lokal debat om bibliotekerne

  Der er brug for, at man i alle kommuner drøfter fremtidens bibliotek, mener KL, der til inspiration præsenterer sine bibliotekspolitiske synspunkter. Her fokuseres blandt andet på læsning, at det digitale bibliotek skal styrkes, at biblioteket er et vigtigt mødested, samt at bibliotekerne skal indgå i samarbejder med især skoler og borgerservice.

  Læs mere
 • 13. maj 2019 Kunstfaggruppen risikerer nedlæggelse

  Der var ikke nok, der ønskede at træde ind i bestyrelsen, da Kunstfaggruppen afholdt generalforsamling den 13. marts 2019. Derfor indkaldes til ekstraordinær generalforsamling den 30. oktober.

  Læs mere
 • 13. maj 2019 BF til møde i Kulturministeriet om fremtidens forskningsbiblioteker

  BF var den 10. maj 2019 inviteret til møde i Kulturministeriet for at drøfte den fremtidige organisering af forskningsbiblioteksområdet. Et rigtig godt møde, siger BF’s stedfortrædende formand Jette Fugl.

  Læs mere
 • 09. maj 2019 Klar til Folketingsvalg

  Folketingsvalget nærmer sig, og BF har særligt fokus på en række områder, som vi mener, en kommende regering bør prioritere.

  Læs mere