Gå til sidens indhold

Nyheder

 • 18. juni 2019 Ny overenskomst for akademikere på DBC

  BF har på vegne af Akademikerorganisationerne afsluttet forhandlingerne om fornyelsen af overenskomsten for akademikere på Dansk BiblioteksCenter (DBC).

  Læs mere
 • 11. juni 2019 Mød BF på Folkemødet

  BF er igen i år med på Folkemødet på Bornholm for at sætte fokus på BF’ernes faglighed. BF’s formand Tine Segel skal blandt andet debattere bæredygtige investeringer, læsning og litteratur, kultur og fordybelse til børn, samt hvordan bibliotekaren er en del af totalforsvaret, når eksempelvis internettrolde, fake news og misinformation er blevet en del af de trusler, vi skal forholde os til.

  Læs mere
 • 06. juni 2019 Her er de nye ferieregler

  De nye ferieregler, hvor man holder ferien, samtidigt med at den optjenes, træder i kraft i september 2020. For at gøre det mere overskueligt har Forhandlingsfællesskabet sammen med KL og Danske Regioner udgivet en pjece om de nye regler og overgangen til dem.

  Læs mere
 • 06. juni 2019 Sådan gør du, hvis du bliver syg under ferien

  Skulle du være så uheldig at blive syg, efter din ferie er startet, kan der under visse betingelser være mulighed for at få erstatningsferie.

  Læs mere
 • 04. juni 2019 Uddannelsesbesparelser påvirker hele samfundet

  Hovedbestyrelsens studentermedlem Rikke Blaabjerg peger på uddannelse som en mærkesag for BF. For nedskæringerne har betydet forringelser, der påvirker os både på individ- og samfundsniveau, mener hun.

  Læs mere
 • 03. juni 2019 Få fordelagtige vilkår hos Lån & Spar

  BF har per 1. juni indgået et samarbejde med Lån & Spar, der giver dig en række fordele og ekstra gode vilkår i banken.

  Læs mere
 • 29. maj 2019 Kultur går hånd i hånd med demokrati

  Kultur er en af BF's mærkesager under Folketingsvalget 2019. Og det er på høje tid, at der kommer et øget politisk fokus på området, når en ny regering tager fat, mener hovedbestyrelsesmedlem i BF Nikoline Dohm Lauridsen.

  Læs mere
 • 23. maj 2019 FN’s verdensmål besøger 48 danske byer

  Når oplysnings- og aktivitetskampagnen Danmark for Målene skal udbrede kendskabet til FN’s verdensmål blandt danskerne, er der en BF’er blandt formidlerne. Gør dit bibliotek til en del af kampagnen, lyder opfordringen fra Zbigniew Sobkowicz, der er bibliotekar ved AU Library.

  Læs mere