Gå til sidens indhold
13. maj 2019 Af Anette Lerche

Kunstfaggruppen risikerer nedlæggelse

Der var ikke nok, der ønskede at træde ind i bestyrelsen, da Kunstfaggruppen afholdt generalforsamling den 13. marts 2019. Derfor indkaldes til ekstraordinær generalforsamling den 30. oktober.

Da Kunstfaggruppen den 13. marts afholdt generalforsamling, var der desværre ikke nok, der meldte sig som kandidater til faggruppens bestyrelse. Derfor afholdes der ekstraordinær generalforsamling onsdag den 30. oktober. Hvis det ikke inden er lykkedes at opstille nok kandidater til bestyrelsen, vil faggruppen blive nedlagt.

- Vi i den midlertidige bestyrelse håber meget, at der er nogen, der vil stille op til bestyrelsen, så vi kan bevare vores ellers så velfungerende og inspirerende faglige netværk, siger Lone Eriksen, der er bibliotekar ved Odense Bibliotekerne. 

Ud over Lone Eriksen er også Jennie Gunnarsen, bibliotekar ved henholdsvis Arken og Glyptoteket en del af den midlertidige bestyrelse. Indtil den ekstraordinære generalforsamling fortsætter den gamle bestyrelse på lavt blus, men besvarer gerne spørgsmål med videre. Flere medlemmer udenfor bestyrelsen assisterer desuden aktivt med tilrettelæggelse af arrangementer og studietur.

Inden den ekstraordinære generalforsamling vil bestyrelsen udsende forslag om en vedtægtsændring om bestyrelsens størrelse.

Den vil medføre, at bestyrelsen kan bestå af 3-5 medlemmer + 2 suppleanter 

Pensionistmedlemmer og studentermedlemmer er velkomne til at opstille

Læs mere om kunstfaggruppen på bf.dk