Gå til sidens indhold

Nyheder 2020

 • 27. januar 2020 Få fordelagtigt grønt billån via Lån & Spar

  Spar på CO2’en - og renterne - som medlem af BF kan du som kunde hos Lån & Spar opnå et lån på særligt gode betingelser, hvis du vil købe en elbil eller Plug-in Hybrid.

  Læs mere
 • 25. januar 2020 Nyt forbundsnavn sendes til urafstemning

  På den ekstraordinære generalforsamling den 25. januar støttede 94 procent af deltagerne på generalforsamlingen hovedbestyrelsens navneforslag. Desuden stemte 26 generalforsamlingsdeltagere for at sende forslaget til urafstemning, der starter den 28. januar og slutter den 5. februar.

  Læs mere
 • 23. januar 2020 Ny Lønberegner til privatansatte

  Privatansatte BF-medlemmer har nu mulighed for at tjekke, om de får den rigtige løn med BF’s nye lønberegner for ansatte på privatområdet.

  Læs mere
 • 23. januar 2020 Bonus fra Forbrugsforeningen

  Er du som BF-medlem en del af Forbrugsforeningen kan du glæde dig over en bonus på 957 kr. pr. medlem i snit.

  Læs mere
 • 13. januar 2020 Bred tilslutning til nystiftet faggruppe

  Med BF’s nye faggruppe, Faggruppen for Formidling, er BF blevet et netværk rigere. I Faggruppen vil man dyrke formidlingens vigtige rolle i arbejdet med kultur og information.

  Læs mere
 • 09. januar 2020 ”Vi sætter os i medlemmernes sted”

  Står man til at blive fyret, resulterer det ofte i mange spørgsmål, tanker og bekymringer. I den situation kan BF hjælpe, og det har tidligere bibliotekar ved Glostrup, Michael Jensen, benyttet sig af. Det betyder meget at have en fagforening, der er tæt på medlemmerne, i ryggen.

  Læs mere
 • 08. januar 2020 BF i pressen: Bibliotekerne skal være for alle

  BF's formand Tine Segel skriver den 20. december 2019 på Fyens.dk og i Fyns Amts Avis om vigtigheden af bibliotekstilbud i lokalsamfundet.

  Læs mere
 • 08. januar 2020 Video: Derfor indstiller vi til nyt navn

  I en video fortæller BF's formand Tine Segel om baggrunden for en enig hovedbestyrelses beslutning om at indstille til det nye navn Forbundet Kultur og Information.

  Læs mere