Gå til sidens indhold

A-kasse og dagpenge

Bibliotekarforbundet samarbejder med Akademikernes A-kasse og henviser dertil i alle spørgsmål om dagpenge, feriedagpenge og efterløn. Medlemskab af Bibliotekarforbundet giver ikke automatisk medlemskab af en a-kasse.

Hvis du er medlem af en a-kasse kan du modtage dagpenge, hvis du bliver ledig. Bibliotekarforbundet samarbejder med Akademikernes A-kasse og henviser dertil, hvis du har spørgsmål om dagpenge, rettigheder og pligter vedrørende dagpenge.

Brug a-kassen i din jobsøgning

De akademiske a-kasser kan meget mere end at udbetale dine dagpenge til tiden. De udbyder også karrierecoaching, kurser og workshops både for dig, der er ledig og for dig, der overvejer at søge nye græsgange.

Er du medlem af Bibliotekarforbundet, men ikke af Akademikernes og ønsker du at deltage i deres kurser eller workshops, så ring til Akadmikernes A-kasse på 33950395 eller skriv på kontakt@aka.dk. Sig at du er medlem af Bibliotekarforbundet, så kan du deltage uden beregning.

Du er naturligvis fri til at vælge den a-kasse, du vil, og dit medlemskab af Bibliotekarforbundet er løsrevet dit medlemskab af en a-kasse. Bibliotekarforbundet vil altid råde medlemmerne til at være medlem af en a-kasse.

Du kan læse meget mere om Akademikernes A-kasse og deres ydelser på deres hjemmeside www.akademikernes.dk