Gå til sidens indhold

BF søger studenterkonsulent

Er du eller en, du kender, på udkig efter et job, hvor du har mulighed for at arbejde selvstændigt og med dine egne idéer og vinkler på en arbejdsplads med højt til loftet? Så er det dig, vi har brug for som ny studenterkonsulent i BF.

Er du på udkig efter et job, hvor du arbejder meget selvstændigt, ansvarsfuldt og altid har mulighed for at arbejde med dine egne idéer og vinkler? Synes du også, det er vigtigt, at dine medstuderende får en masse gode fagforeningstilbud fra BF, der gør studielivet nemmere? Så er det dig, vi har brug for som ny studenterkonsulent i BF.


Dine arbejdsopgaver vil give dig erfaring inden for:


· Styring af SoMe ift. studerende (primært Facebook)
· Arrangementsudvikling - ofte i samarbejde med studievejledningen og DSR
· Afholdelse af workshops og intromøder
· Studiestartskampagner
· Strategisk samarbejde med samarbejdspartnere
· Administrative opgaver for BF’s karriererådgiver
· Sekretariatsbetjening af udvalg der har med studerende at gøre


Mange af opgaverne vil du arbejde på i samarbejde med karriererådgiveren, men der er også mange selvstændige opgaver alt efter dine interesser.

Vi leder efter en udadvendt person, der interesserer sig for studiemiljø og kan se værdien af en fagforening for de studerende. For at komme i betragtning til stillingen, skal du være studerende inden for områderne kultur, it, kommunikation, viden eller lignende, og dit arbejdssted vil være i BF, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg. Der vil af og til forekomme ture til SDU i Kolding, Aalborg og Aarhus Universitet samt deltagelse i events på KUA.


Lønnen fastsættes efter den statslige aftale for studerende. Arbejdstiden er omkring 10-15 timer ugentligt og fastsættes i samarbejde med dig. Vi tilrettelægger dine arbejdstider i fællesskab, så de passer med dit studie.


Søg stillingen

Send din ansøgning og cv mærket ”Studenterkonsulent” senest tirsdag den 11. juni kl. 10.00 til nbe@bf.dk.

Få mere at vide om stillingen ved at kontakte konsulent Nanna Berg på telefon 3838 0613 eller
nuværende studenterkonsulent Katja Klyverts på mail kkl@bf.dk