Gå til sidens indhold

Tilmeld dig BF's nyhedsbreve Og få informationer om arrangementer i din mailboks Nyhedsbreve

13. januar 2020

Bred tilslutning til nystiftet faggruppe

Med BF’s nye faggruppe, Faggruppen for Formidling, er BF blevet et netværk rigere. I Faggruppen vil man dyrke formidlingens vigtige rolle i arbejdet med kultur og information.

Læs mere
09. januar 2020

”Vi sætter os i medlemmernes sted”

Står man til at blive fyret, resulterer det ofte i mange spørgsmål, tanker og bekymringer. I den situation kan BF hjælpe, og det har tidligere bibliotekar ved Glostrup, Michael Jensen, benyttet sig af. Det betyder meget at have en fagforening, der er tæt på medlemmerne, i ryggen.

Læs mere
08. januar 2020

BF i pressen: Bibliotekerne skal være for alle

BF's formand Tine Segel skriver den 20. december 2019 på Fyens.dk og i Fyns Amts Avis om vigtigheden af bibliotekstilbud i lokalsamfundet.

Læs mere

Meld dig ind Bliv del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

02. januar 2020

35 biblioteker får støtte til at øge børns læselyst

35 biblioteker får del i de 6,9 millioner kroner, Kulturministeriet uddeler til nye initiativer, der skal vække læselysten hos børn.

Læs mere
10. december 2019

Debat i Aalborg: Det er ikke navnet, men indholdet der er vigtigt

Den 5. december mødtes medlemmer fra uddannelses-, forsknings- og folkebiblioteker i Aalborg for at debattere navneforslaget »Forbundet Kultur og Information«.

Læs mere
28. november 2019

Debat i Kolding: Ros og ris til nyt navn

»Kom og debattér vores forslag til et nyt navn«. Sådan lød opfordringen fra BF’s hovedbestyrelse, og tirsdag den 26. november dannede Koldingbibliotekerne rammen om første møde.

Læs mere