Gå til sidens indhold

Tilmeld dig BF's nyhedsbreve Og få informationer om arrangementer i din mailboks Nyhedsbreve

09. juli 2019

Statsansat? Søg om støtte til kompetenceudvikling

Som statsansat kan du søge om at få betalt deltagelse på for eksempel kurser og efteruddannelse via Den Statslige Kompetencefond. Der åbnes for ansøgninger den 4. september.

Læs mere
04. juli 2019

BF’s formand i DR Radio: ”Der sker rigtig meget på bibliotekerne”

Den 4. juli udtalte BF’s formand Tine Segel sig i radioprogrammet DR P4 Morgen om faldende udlånstal på bibliotekerne. Hun understregede, at udlån kun er en lille del af bibliotekarers mange opgaver.

Læs mere
03. juli 2019

Skriv børn og børnebørn op til PFA kollegie

PFA bygger fire kollegier, som du som medlem af BF med pension i PFA, kan skrive børn og børnebørn op til. Ventelisten til det første er åbnet.

Læs mere

Meld dig ind Bliv del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

05. juli 2019

Odense satser på tidlig sprogstimulering

Odense Kommune arbejder strategisk med tidlig sprogstimulering.  Siden 2007 er der åbnet 46 børnehavebiblioteker - såkaldte kængurubiblioteker.

Læs mere
04. juli 2019

Opråb fra forskningsbibliotekerne: Private virksomheder tjener styrtende på dansk forskning

I et debatindlæg i Politiken den 4. juli opfordrer professor i forskningskommunikation Charlotte Wien og formand for Danske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbiblioteker Bertil F. Dorch forsknings- og uddannelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen til at støtte Open Science-bevægelsen.

Læs mere
04. juli 2019

Kulturminister med kommunal erfaring

En borgmester med interesse for biblioteket. Sådan beskriver tidligere bibliotekschef i Roskilde Kommune Mogens Vestergaard sin oplevelse af forhenværende borgmester i Roskilde Joy Mogensen, der i juni blev udnævnt kulturminister.

Læs mere