Gå til sidens indhold

Webinar: Storytelling

I Storytelling bruger vi historiens og eventyrets virkemidler til at levere et budskab, der kan huskes i lang tid. Få de vigtigste redskaber til at forstå og selv bruge Storytelling, så du skaber mindeværdige budskaber.

Historiefortælling er lige så gammelt som menneskets evne til at tale. Før vi alle lærte at læse og skrive, var det historiernes opgave at overlevere erfaringer og erindringer. Gode historier kunne huskes igennem generationer. Se blot på Biblen eller de islandske sagaer.

Storytelling kan bruges næsten alle steder. På hjemmesider, på de sociale medier, i annoncer - og når du bare gerne vil fortælle en god historie.

Når vores sanser bliver aktiveret, husker vi bedre, end når vi kun får kolde fakta. Det er værdibaseret kommunikation og en særlig måde at formidle et budskab på, så teksten bider sig fast og bliver vedkommende.

Bliv introduceret til Storytelling som en særlig teknik, der aktiverer læserens sanser og opmærksomhed.

Oplægsholder er Kim Marthedal Hansen, selvstændig konsulent i digital strategi, kommunikation og sociale medier og indehaver af Zigns. Kim har en grunduddannelse i kommunikation, suppleret med Spin og Politisk kommunikation fra Journalisthøjskolen og Content Marketing på merkonomniveau.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i BF.

Målgruppe: Webinaret er åbent for alle medlemmer af BF. Det er gratis at deltage.

Arrangør: Bibliotekarforbundet (BF).


Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Adobe Connect app installeret.

Deltager du via PC eller Mac, skal du bare have webadgang via en browser.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect Mobile via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Du kan gå ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.


Hvad er et webinar?
Et webinar hos BF er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par højtalere eller måske endnu bedre et par høretelefoner og endelig en nogenlunde god internetadgang, så kan du være med.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 17. juni 2019

09:00 - 10:00

Sted

Tilmeldingsfrist

13. juni 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde