Gå til sidens indhold

Morgenmøde for ledere: Nærværende ledelse

Hvordan sikrer du som leder, at ledelse ikke bare forbliver et begreb, men noget der lever i virkeligheden? Bliv mere bevist om og få nogle konkrete metoder og værktøjer til, hvordan du praktiserer hverdagsledelse og benytter de mange kontaktpunkter i løbet af en dag til at udøve ledelse.

På dette morgenmøde vil Stig Kjeldsmark fra Promentum A/S koble touchpoints med motivation, sparring og feedback.

Touchpoints i hverdagsledelse handler om at benytte de mange kontaktpunkter i løbet af en dag til at udøve ledelse. Det handler om at gøre ledelse til noget, der lever i virkeligheden. Indlægget gør op med den traditionelle måde at tale udvikling på med medarbejderne. Stig Kjelsmark er ikke tilhænger af MUS-samtaler med mener at udvikling og udviklingssnak skal foregå hele tiden.

Med dette udgangspunkt sætter Stig fokus på motivation, og hvad det gør for motivationen, at du som leder er tæt på dine medarbejdere og nærværende – OG at du kommer så tæt på, at feedback bliver en naturlig del af dit daglige ledelsesarbejde.

Der bliver god plads til refleksion og videndeling omkring ledelsesmæssige udfordringer i hverdagens ledelse.

Oplægsholder er Stig Kjeldsmark. Stig er 52 år - seniorkonsulent og ledermentor hos Promentum A/S. Stig har mere end 10 års erfaring med ledelse og forandringsprocesser fra den financielle branche. Derudover har Stig 3 års erfaring som ledermentor for både mellemledere og direktører. Stigs nysgerrighed på mennesker afspejler sig blandt andet i hans tilvalg af uddannelser der tæller blandt andet NLP Practitioner, Business coach, Mastercoach og en igangværende stresscoach uddannelse.

Dørene bliver åbnet kl. 8.30, hvor der serveres kaffe/te og en croissant, inden selve morgenmødet starter kl. 9.00.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar.

Deltagergebyr: Det er gratis at deltage (Morgenmødet er kun åbent for medlemmer, som er ledere).

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Arrangørerne bag Morgenmøder for ledere

Møderækken er arrangeret af Bibliotekarforbundet i samarbejde med DM (Dansk Magisterforening), Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Dansk Journalistforbund og Forbundet Kommunikation og Sprog.


Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.


Praktiske oplysninger

Tidspunkt 29. maj 2019

09:00 - 11:00

Sted Akademikertårnet

Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

27. maj 2019

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde