Gå til sidens indhold

Kunstfaggruppens sommerudflugt: Rundvisning på Copenhagen Contemporary

Kom og vær med til Kunstfaggruppens sommerudflugt til Copenhagen Contemporary (CC) og oplev samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter, hvor vi får en omvisning i tre udstillinger.

Lidt information om udstillingerne:

1. Donna Huancas første soloudstilling i Skandinavien Lengua Llorona. Den boliviansk-amerikanske kunstners udstilling er en totalinstallation skabt som et organisk miljø af små øer, som omfatter både maleri, skulptur, duft, lyd og performance. Resultatet er et udtryksfuldt billedsprog i flere lag, der er funderet i en natur- og biovidenskabelig interesse, hvor kroppens organiske processer, forbindelser og metamorfoser er centrum.

2. Den schweiziske kunstner Claudia Comtes første udstilling i Danmark er en publikumsinvolverende installation til CCs største hal. I Have Grown Taller from Standing with Trees forener skulptur, lyd og matematiske systemer med kunstnerens interesse for arkæologi, biodiversitet og skovbrug.

3. Et nyt projekt af den danske FOS (Thomas Poulsen) skabt specifikt til CCs foyer er en installation, der genremæssigt befinder sig mellem installation, pavillon, arkade og udstillingsvindue. Hands smooth by coins er en undersøgelse af hierarkiet og spændingen mellem udstillingsrummet og det kommercielle udstillingsvindue.

Vi mødes 16.45 i foyeren. Indgang og omvisning er dækket af BF's Kunstfaggruppen.

Bus 9A kører fra Hovedbanegården ud til Refshaleøen, hvor der er 10 min. gang til CC. Ved tilmelding oplys venligst, om du vil spise med efter omvisningen på Broaden & Build. (Se menukort her: broadenbuildcph.com/da/restaurant/)

Der er 25 pladser (først-til-mølle-princippet).

Målgruppe: Medlemmer af BF's Kunstfaggruppe.

Tilmeldingsfrist: Senest dato for tilmelding er 21. juni 2019.

Tilmelding: Tilmeld dig til Jennie Gunnarson fra Kunstfaggruppen på jenkatgun@gmail.com.

Arrangør: BF's Kunstfaggruppe.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 27. juni 2019

16:45 -

Sted Copenhagen Contemporary

Refshalevej 173A
1432 København K
DNK

Tilmeldingsfrist

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Tilmeldningsfrist overskredet